Ga naar inhoud

WA-Plus Beperkt Casco autoverzekering

Met de WA Plus verzekering verzekert u schade die u aan anderen toebrengt met uw auto. Maar ook ruitschade, stormschade, diefstal en brandschade aan uw eigen auto. Deze WA Beperkt Casco autoverzekering wordt meestal afgesloten voor auto’s tussen de 6 en 9 jaar oud.

Regel het gemakkelijk en snel binnen 2 minuten

  • Snelle afhandeling bij schade
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Vervangend vervoer bij schade

Wat vergoedt de WA+ autoverzekering?

De Beperkt Casco autoverzekering is één van de drie soorten autoverzekeringen die Univé aanbiedt. Met WA Beperkt Casco is schade aan anderen goed verzekerd en dit geldt ook voor sommige schade aan uw eigen auto.

Uw auto aanvullend verzekeren

U kunt de WA+ autoverzekering naar wens uitbreiden met extra dekkingen. Zo kiest u voor meer zekerheid.

Voorwaarden van onze WA-Plus autoverzekering

Alle documenten bij de autoverzekering vindt u hier.

WA Plus? Of toch WA of All Risk autoverzekering?

Twijfelt u over de WA Beperkt Casco verzekering? Vergelijk hieronder de verschillende dekkingen en kijk wat het beste bij u en uw auto past, ook qua kosten.

Meer weten over de WA+ autoverzekering

Lees o.a. over onze tweede-autokorting, eigen risico en de groene kaart.

Tot 80% no-claimkorting

U krijgt tot 80% no-claimkorting op uw autopremie op basis van uw opgebouwde schadevrije jaren. Lees wanneer en hoe u schadevrije jaren opbouwt. En hoeveel schadevrije jaren u al heeft opgebouwd.

Groene kaart autoverzekering

De groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs voor uw auto. Heeft u de autoverzekering van Univé? Dan krijgt u een papieren versie toegestuurd. De digitale groene kaart vindt u in Mijn Univé of de App.

Tweede-autokorting

Heeft u al een auto bij Univé verzekerd? En heeft u een tweede auto gekocht? Maak dan gebruik van onze gunstige tweede-autokortingsregeling. U ontvangt dan voor uw tweede auto dezelfde no-claimkorting als voor uw eerste auto.

Eigen risico bij WA Plus

De WA Plus autoverzekering heeft een standaard eigen risico van € 100,- voor elke schade aan uw eigen auto en bij het vervangen van een ruit. Wilt u een hoger of lager eigen risico? Dat kan, maar dit heeft gevolgen voor uw autopremie.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over de WA+ autoverzekering

Verzekeringen bij de WA Plus autoverzekering

Verzekeringen die voor u ook interessant kunnen zijn.

Kies voor de WA Plus verzekering van Univé