Ga naar inhoud

Autoverzekering voor jouw Honda

Heb je onlangs een nieuwe Honda gekocht? Bijvoorbeeld een Jazz, Civic Tourer of HR-V? Dan kun je hiervoor online een autoverzekering afsluiten bij Univé. Je vult het kenteken in en berekent zo eenvoudig de bijbehorende premie. Je hebt keuze uit de volgende autoverzekeringen: WA, WA+ en All Risk. Naast de gekozen autoverzekering kun je eventueel ook kiezen voor een aanvullende verzekering voor jouw nieuwe Honda. 

Regel het gemakkelijk en snel binnen 2 minuten

Honda en autoverzekering: wat vergoedt Univé?

Aanvullende verzekeringen voor jouw Honda

Innovatief en veelzijdig, dat is waar het merk Honda voor staat. Het Japanse merk produceert naast auto’s ook veel andere motoren en apparaten. Hier heeft het merk Honda haar veelzijdigheid ook mede aan te danken. Wanneer je kiest voor een Honda, is het fijn als de autoverzekering van Univé goed aansluit. Je kunt jouw autoverzekering ook nog verder uitbreiden met de volgende aanvullende dekkingen. 

Documenten en voorwaarden Honda autoverzekering

Hier vind je alle documenten en voorwaarden die van belang zijn bij de autoverzekering van jouw Honda. 

Meer weten over een autoverzekering voor jouw Honda?

Wil je meer weten over het kiezen van de juiste autoverzekering voor jouw Honda? Lees dan hieronder verder over onder andere hoe het zit met schadevrije jaren, een tweede auto verzekeren en de groene kaart.  

Wil je naast jouw huidige auto ook een tweede auto bij Univé laten verzekeren? Dit kan. Je kunt bijvoorbeeld voor je nieuwe Honda Amanzé gebruik van onze gunstige tweede-autokortingsregeling

Wil je een autoverzekering voor jouw Honda afsluiten? Dan krijg je no-claimkorting op basis van je schadevrije jaren. Maar wat zijn schadevrije jaren precies en hoe bouw je deze op? Lees het op onze pagina over schadevrije jaren

De groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs voor je Honda. Heb je een autoverzekering van Univé? Dan krijg je een papieren versie toegestuurd. De digitale groene kaart vind je in Mijn Univé of de Univé App

Rijd je voor de zaak een Honda auto? En wil je deze zakelijk verzekeren? Kies dan voor onze bedrijfsautoverzekering. Lease je jouw Honda zakelijk? Dan zit de autoverzekering soms al bij het leasecontract inbegrepen.  

Heb je gekozen voor een elektrisch auto? Je kunt bij Univé ook gemakkelijk jouw elektrische Honda laten verzekeren. Bekijk de Univé app om te zien wat er wel of niet wordt meeverzekerd voor jouw nieuwe elektrische Honda.  

Wist je dat je jouw Honda goedkoop kunt verzekeren met collectieve korting? Check dan of jouw thuiszorgorganisatie, werkgever, vakbond (FNV) of ledenorganisatie afspraken heeft met Univé.  

Welke Honda autoverzekering moet ik kiezen?

Bij Univé heb je dus de keuze uit drie soorten autoverzekeringen voor jouw Honda: WA, WA+ (Beperkt Casco) en All Risk (Volledig Casco). Wanneer jouw Honda Jazz bijvoorbeeld al wat jaren meegaat, dan kun je ervoor kiezen om de autoverzekering hierop aan te passen. De verzekering die het beste bij je past, hangt dus af van de situatie en je eigen wensen. 

Kies voor jouw Honda een autoverzekering van Univé

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de autoverzekering.

Service & contact

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Juliette Hahn, contentspecialist verzekeringen.