Aanvullende autoverzekeringen

Met de online Autoverzekering Select van Univé bent u verzekerd met de Univé-kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo kunt u uw autoverzekering uitbreiden met de volgende aanvullende dekkingen:

Inzittendenverzekering

Met deze verzekering heeft u een uitgebreide dekking voor uzelf en uw passagiers. Alle werkelijk geleden schade is verzekerd tot een bedrag van maar liefst € 1.000.000,-. Ook als de tegenpartij de schade heeft veroorzaakt, betaalt Univé direct de kosten. U hoeft geen jarenlange procedures te voeren, want wij regelen alles voor u.

Rechtshulp verkeer

Raakt u of uw passagier(s) betrokken bij een juridisch conflict met betrekking tot uw auto (bijvoorbeeld door een aanrijding)? Dan biedt de aanvullende verzekering Rechtshulp Verkeer uitkomst. Daarmee krijgt u deskundige juridische bijstand.

Pechhulp Binnenland en Pechhulp Buitenland

Met Univé Pechhulp wordt uw auto bij pech door de hulpdienst ter plekke gerepareerd. Als dit niet lukt, wordt uw auto gratis weggesleept naar de dichtstbijzijnde garage. Kan uw auto niet binnen 24 uur (in Nederland) of 48 uur (in het buitenland) gerepareerd worden? Dan regelt Univé een vervangende auto. Daarnaast dekt Pechhulp Buitenland het verzenden van onderdelen, het terugbrengen van de auto naar Nederland en de hotelovernachtingen. Want Univé is er natuurlijk ook voor u als u schade aan uw auto oploopt. Pechhulp Buitenland is alleen in combinatie met Pechhulp Binnenland af te sluiten. Bekijk de instructiefilm, hierin leggen wij stap voor stap uit hoe u Pechhulp kunt afsluiten in Mijn Univé.
Lees meer over Pechhulp 

Bereken uw premie


Meer weten over de autoverzekering?