Ga naar inhoud

Zakelijke reisverzekering

  Reisverzekering voor werken in het buitenland

  Bij Univé kun je geen reisverzekering voor werken in het buitenland afsluiten. Wel kun je je verzekeren voor zakenreizen, bijvoorbeeld voor een bespreking of congres in het buitenland. Dit doe je door de aanvullende dekking Zakenreis af te sluiten bij je reisverzekering. Deze optie heb je alleen bij een doorlopende reisverzekering

  Waar ben ik verzekerd? 

  Met een reisverzekering van Univé ben je standaard verzekerd in Europa en de landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Reis je verder weg om te gaan werken in het buitenland, bijvoorbeeld naar Australië of Zuid-Afrika? Dan heb je de aanvullende dekking Wereld nodig bij je reisverzekering.  

  Met de Werelddekking ben je in alle landen van de wereld verzekerd. Dit is zeker handig als je vaker op reis gaat voor je werk en daarbij veel verschillende landen en continenten bezoekt. 

  Hiervoor ben je verzekerd 

  Met een reisverzekering ben je verzekerd voor: 

  • Hulp bij noodgevallen, bijvoorbeeld als je ziek wordt of een ongeluk krijgt 

  • Vervoer naar het ziekenhuis 

  • Vervroegde terugkeer naar Nederland door ziekte of overlijden 

  • Vervoer terug naar huis met een ambulance(vliegtuig) 

  • Extra reis- en verblijfskosten die je moet maken door vertraging 

  • Vervoer naar Nederland bij ernstige schade aan je spullen of je woning 

  • Vervangende chauffeur voor de terugreis 

  Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering 

  Je kunt ervoor kiezen om je reisverzekering uit te breiden met aanvullende dekkingen. Die kun je zelf combineren om te zorgen dat je verzekering perfect aansluit op jouw situatie. Je hebt de keuze uit: 

  • Medische kosten

  Zorgkosten zijn in het buitenland soms een stuk hoger dan in Nederland. En een basisverzekering voor zorg vergoedt alleen de Nederlandse zorgprijs. Daarom is de dekking Medische kosten slim om af te sluiten. Deze dekt namelijk zorgkosten die je basisverzekering voor zorg niet vergoedt. 

  • Pechhulp Motorrijtuigen

  Ga je met je eigen auto op zakenreis? Met de dekking Pechhulp Motorrijtuigen ben je verzekerd van hulp bij pech. Je auto wordt dan naar een reparateur in de buurt gebracht. Kan die jouw auto niet binnen 2 dagen repareren? Dan krijg je een vervangende auto voor zolang dat nodig is. 

  • Bagage en geld

  Wil je dat jouw werklaptop en -telefoon en je persoonlijke spullen goed verzekerd zijn op zakenreis? Sluit dan de aanvullende dekking Bagage en geld af. Hiermee verzeker je jouw spullen en contant geld dat je meeneemt. Je kunt een verzekerd bedrag van € 1.000, € 2.500 of € 3.500 kiezen. 

  • Ongevallendekking

  Een Ongevallendekking keert een bedrag uit als je blijvend invalide raakt of overlijdt op reis. Bij blijvende invaliditeit krijg jij dit bedrag. In het geval dat je overlijdt, krijgt jouw familie een bedrag. 

  • Wintersport 

  Ga je in het buitenland werken op een plek waar je ook aan wintersport kunt doen? Dan heb je de aanvullende dekking Wintersport nodig om verzekerd te zijn op de piste. Dit is de Wintersportdekking. Hiermee ben je verzekerd als je bijvoorbeeld een gipsvlucht nodig hebt door een ski-ongeval. 

  Meer weten over de reisverzekering? 

  Wil je meer weten over welke activiteiten wel en niet verzekerd zijn op reis? Lees dan ook over: