Ga naar inhoud

Met je elektrische auto op wintersport

Als je van plan bent om met je auto op wintersport te gaan, zul je goede voorbereidingen moeten treffen. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met een kleinere actieradius in koud weer. Met deze tips rijd je zonder uitstoot én zonder stress naar jouw wintersportbestemming.

7 tips voor een onbezorgde elektrische wintersportreis

Met de juiste planning en voorbereiding kun je ook met een elektrische auto je wintersportbestemming bereiken. Deze tips helpen je verder.

Laden, verkeersregels en tol in het buitenland

Het opladen van je auto in het buitenland kan anders werken dan je gewend bent. Ga daarom goed voorbereid op weg en lees je in over hoe het werkt in het land waar je gaat wintersporten. Lees ook meer over de verkeersregels die er gelden, de verplichte voorwerpen die je in de auto moet hebben en tol(vignetten).

Goed verzekerd op reis

Zorg voor een goede autoverzekering voor je elektrische auto, waarmee jij verantwoord de weg op kunt. Met de aanvullende dekking Pechulp Buitenland, kun je met een gerust hart op reis.

Vergeet ook niet een passende reisverzekering af te sluiten voor je op wintersport gaat. Daarmee kun je zonder stress genieten van een fijne wintersportvakantie.

Sluit Pechhulp Buitenland af