Ga naar inhoud

Aanvullende reisverzekeringen voor uw vakantie

De doorlopende reisverzekering van Univé kunt u naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld een annuleringsverzekering, een werelddekking of een ongevallendekking. U heeft de keuze uit de volgende aanvullende dekkingen:

Bagage

Met deze dekking is uw bagage verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging. U heeft de keuze om uw bagage te verzekeren voor € 1.000, € 2.500 of €3.500. Deze bedragen gelden per persoon. U heeft een eigen risico van €50 per gebeurtenis.

Annuleringsverzekering

Uw reis annuleren of voortijdig afbreken? Met de doorlopende annuleringsverzekering van Univé beperkt u in zo’n geval de financiële schade. U moet binnen 7 dagen na het boeken van uw reis een annuleringsverzekering afsluiten.

Pechhulp Motorrijtuigen

Hiermee bent u verzekerd van hulp bij pech of een ongeval met uw auto, motor of caravan. Ook heeft u recht op vervangend vervoer. De pechhulp is geldig in de landen die op de groene kaart van uw autoverzekering staan. De pechhulp geldt alleen in Nederland, als u op weg bent naar of terug komt van een buitenlandse vakantiebestemming. Kunt u door schade of pech onderweg niet verder rijden? Bel dan de Univé Pechhulp via onze Alarmcentrale: +31 592 348 112. Altijd te bereiken: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ongevallendekking

Keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval tijdens uw vakantie of weekendje weg.

Wintersportdekking

Met deze aanvullende dekking bent u ook tijdens het wintersporten goed verzekerd voor o.a. een gipsvlucht. Wilt u tijdens uw wintersport dekking van uw reisverzekering? Dan is de wintersportdekking verplicht. Wilt u ook verzekerd zijn voor extra zorgkosten, kies dan ook voor de dekking Medische kosten.

Werelddekking

U bent standaard verzekerd in Europa en in de landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Een volledig overzicht van alle landen waar u verzekerd bent, vindt u hier. Reist u verder dan de Europese landen en de landen grenzend aan de Middellandse Zee? Kies dan voor Werelddekking.

Zakenreis

Gaat u naar het buitenland met een zakelijk doel? Bijvoorbeeld voor een congres of een bespreking? Deze reizen verzekert u mee door te kiezen voor onze aanvullende dekking Zakenreis. Deze reizen zijn niet verzekerd op gevaarlijke locaties, zoals plekken waar met gevaarlijk gereedschappen  of machines wordt gewerkt. Ook activiteiten tijdens het uitoefenen van uw beroep als militair zijn niet verzekerd.

Maximale reisduur

U bent standaard verzekerd voor vakanties van maximaal 60 dagen achter elkaar. Met deze dekking kunt u de reisduur uitbreiden naar maximaal 180 dagen. 

Bereken uw premie

Meer weten over de aanvullende verzekeringen?