Ga naar inhoud

Aanvullende reisverzekeringen voor je vakantie

De doorlopende reisverzekering van Univé kun je naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld een annuleringsverzekering, een werelddekking of een ongevallendekking. Je hebt de keuze uit de volgende aanvullende dekkingen:

Bagage

Met deze dekking is je bagage verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging. Je hebt de keuze om je bagage te verzekeren voor € 1.000, € 2.500 of €3.500. Deze bedragen gelden per persoon. Je hebt een eigen risico van €50 per gebeurtenis.

Annuleringsverzekering

Je reis annuleren of voortijdig afbreken? Met de doorlopende annuleringsverzekering van Univé beperk je in zo’n geval de financiële schade. Je moet binnen 7 dagen na het boeken van je reis een annuleringsverzekering afsluiten.

Pechhulp Motorrijtuigen

Hiermee ben je verzekerd van hulp bij pech of een ongeval met je auto, motor of caravan. Ook heb je recht op vervangend vervoer. U krijgt alleen vervangend vervoer als dit beschikbaar is. Daarnaast heeft u een creditcard nodig en moet de hoofdbestuurder minimaal 25 jaar oud zijn. Let op: sommige verhuurbedrijven stellen beperkingen aan het passeren van landsgrenzen. De pechhulp is geldig in de landen die op de groene kaart van je autoverzekering staan. In Nederland geldt de pechhulp alleen als je op weg bent naar of terug komt van een buitenlandse vakantiebestemming. Kun je door schade of pech onderweg niet verder rijden? Bel dan de Univé Pechhulp via onze Alarmcentrale: +31 592 348 112. Altijd te bereiken: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ongevallendekking

Keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval tijdens je vakantie of weekendje weg.

Wintersportdekking

Wil je een wintersport reisverzekering? Zodat je tijdens je wintersport dekking hebt van je reisverzekering? Kies dan een reisverzekering met wintersportdekking. Met deze aanvullende dekking op je reisverzekering ben je tijdens je skivakantie goed verzekerd voor o.a. een gipsvlucht. Wil je ook verzekerd zijn voor extra zorgkosten, kies dan ook voor de dekking Medische kosten.

Werelddekking

Je bent standaard verzekerd in Europa en in de landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Een volledig overzicht van alle landen waar je verzekerd bent, vind je hier. Reis je verder dan de Europese landen en de landen grenzend aan de Middellandse Zee? Kies dan voor Werelddekking.

Zakenreis

Ga je naar het buitenland met een zakelijk doel? Bijvoorbeeld voor een congres of een bespreking? Deze reizen verzeker je mee door te kiezen voor onze aanvullende dekking Zakenreis. Deze reizen zijn niet verzekerd op gevaarlijke locaties, zoals plekken waar met gevaarlijk gereedschappen  of machines wordt gewerkt. Ook activiteiten tijdens het uitoefenen van je beroep als militair zijn niet verzekerd.

Maximale reisduur

Je bent standaard verzekerd voor vakanties van maximaal 60 dagen achter elkaar. Met deze dekking kun je de reisduur uitbreiden naar maximaal 180 dagen. 

Bereken je premie

Meer weten over de aanvullende verzekeringen?