Ga naar inhoud
Ongevallenverzekering vrouw in rolstoel
Ongevallenverzekering vrouw in rolstoel

Ongevallenverzekering

Financiële steun voor jou of je gezin na een ongeval.

Snel de premie van de ongevallenverzekering berekenen?

Wat is een ongevallenverzekering?

Met een ongevallenverzekering ontvang je een eenmalig bedrag als jij of je gezin blijvend invalide raakt of overlijdt na een ongeval. Je kiest zelf de verzekerde bedragen. Bij blijvende invaliditeit keuze uit € 75.000 of € 150.000. Bij overlijden € 10.000 of € 25.000.

Aanvullende verzekeringen

Heb jij een risicovol beroep? Dan kun je de Ongevallenverzekering uitbreiden met de onderstaande dekking. Let op: ongevallen die zijn ontstaan tijdens werkzaamheden als militair zijn nooit verzekerd.

Waarom een ongevallenverzekering?

Een ongevallenverzekering is handig om onverwachte kosten op te vangen bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kan het verzekerde bedrag besteden aan bijvoorbeeld: revalidatie, huis- of vervoersaanpassingen, omscholing, kosten van de uitvaart of andere financiële behoeftes.

Let op: de mate van blijvende invaliditeit wordt na een bepaalde periode bepaald door een arts. Hoe ernstiger het letsel, hoe hoger de uitkering is. In de voorwaarden staat welk percentage van het verzekerde bedrag je krijgt.

Klanten geven onze Ongevallenverzekering gemiddeld een 8,5

Waarom je een goede keuze maakt met de Ongevallenverzekering van Univé

Ontdek de voordelen van onze Ongevallenverzekering

Bij Univé kies je zelf het verzekerde bedrag voor overlijdens- en invaliditeitsdekking. Hierdoor heb je de vrijheid om een lager bedrag voor het ene te kiezen en een hogere dekking voor de andere. Het resultaat? Een op maat gemaakte verzekering die aansluit bij jouw behoeftes.

Heb je een ongeval gehad? Dan krijg je van ons, bij invaliditeit of overlijden, een bedrag uitgekeerd. Dit bedrag mag je vrij besteden. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor het wegvallen van je inkomen, huisaanpassingen, omscholing of iets anders.

Bij kinderen is een ongelukje met de tanden snel gebeurd. En de kosten hiervan kunnen behoorlijk oplopen. Met de Ongevallenverzekering van Univé zijn kinderen tot 18 jaar meeverzekerd tot maximaal € 1.000 voor de kosten van medisch noodzakelijke tandheelkundig zorg.

Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de ongevallenverzekering

Voorwaarden en documenten

Vragen over de Ongevallenverzekering?

Service & contact

Kies nu voor de ongevallenverzekering van Univé

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Annebel Ruiter, contentspecialist verzekeringen. Alle informatie wordt gecontroleerd door onze productspecialist Ferdy ten Cate.