Ga naar inhoud

Mijn persoonlijke situatie verandert

Je woont al jaren met veel plezier in je huidige woning. Een hypotheek heeft vaak een lange looptijd. Tijdens die looptijd kunnen er verschillende zaken gebeuren waardoor je persoonlijke situatie wijzigt. Je Univé hypotheekadviseur staat ook dan altijd voor je klaar. Als er iets gebeurt waardoor je persoonlijke situatie verandert, is het verstandig om een persoonlijk advies te vragen van je Univé hypotheekadviseur.

In de volgende situaties is het altijd verstandig om een afspraak te maken met je hypotheekadviseur.

Ik ga met pensioen

Als je binnenkort met pensioen gaat, wil je graag nog van je huis blijven genieten. Of wellicht toch verhuizen naar een andere woning. Misschien twijfel je wel of je voldoende pensioen hebt om je lasten te kunnen betalen. Is het verstandig om extra te sparen of juist extra aflossen? Je Univé hypotheekadviseur kan samen met jou naar je financiële plaatje kijken.
Maak een afspraak

Ik ga scheiden

Als je besluit om te scheiden komt er veel op jou en je partner af. Wie blijft er in het huis wonen? Waar ga je na de scheiding wonen? Moeten we de woning verkopen? Wat zijn de financiële consequenties? Je Univé hypotheekadviseur kan je hierbij adviseren en helpen.
Maak een afspraak

Ik word werkloos of arbeidsongeschikt

Wat gebeurt er met je hypotheek als je werkloos of arbeidsongeschikt raakt? Als je arbeidsongeschikt of werkloos wordt dan valt vaak een (groot) deel van het inkomen weg. In het ergste geval kun je de hypotheek niet meer betalen. Wij willen graag dat je kunt blijven wonen. We kijken graag met je naar de mogelijkheden. Misschien heb je een verzekering tegen inkomensverlies. Of spaargeld. Of zijn er andere mogelijkheden.
Maak een afspraak

Ik wil verbouwen of verhuizen

Je denkt na over verbouwen of verhuizen. Onze adviseur (en Financieel Adviseur Duurzaam Wonen) laat je tijdens hypotheekadvies de mogelijkheden zien. We kennen de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. De kosten van een eerste oriënterend gesprek neemt Univé voor haar rekening. Lees op de volgende pagina’s meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak.

Maak direct een afspraak