Ga naar inhoud

Mijn persoonlijke situatie verandert

U woont al jaren met veel plezier in uw huidige woning. Een hypotheek heeft vaak een lange looptijd. Tijdens die looptijd kunnen er verschillende zaken gebeuren waardoor uw persoonlijke situatie wijzigt. Uw Univé hypotheekadviseur staat ook dan altijd voor u klaar. Als er iets gebeurt waardoor uw persoonlijke situatie verandert, is het verstandig om een persoonlijk advies te vragen van uw Univé hypotheekadviseur.

In de volgende situaties is het altijd verstandig om een afspraak te maken met uw hypotheekadviseur.

Ik ga met pensioen

Als u binnenkort met pensioen gaat, wilt u graag nog van uw huis blijven genieten. Of wellicht toch verhuizen naar een andere woning. Misschien twijfelt u wel of u voldoende pensioen heeft om uw lasten te kunnen betalen. Is het verstandig om extra te sparen of juist extra aflossen? Uw Univé hypotheekadviseur kan samen met u naar uw financiële plaatje kijken.
Maak een afspraak

Ik ga scheiden

Als u besluit om te scheiden komt er veel op u en uw partner af. Wie blijft er in het huis wonen. Waar gaat u na de scheiding wonen? Moeten we de woning verkopen? Wat zijn de financiële consequenties? Uw Univé hypotheekadviseur kan u hierbij adviseren en helpen.
Maak een afspraak

Ik word werkloos of arbeidsongeschikt

Wat gebeurt er met uw hypotheek als u werkloos of arbeidsongeschikt raakt? Als u arbeidsongeschikt of werkloos wordt dan valt vaak een (groot) deel van het inkomen weg. In het ergste geval kunt u de hypotheek niet meer betalen. Wij willen graag dat u kunt blijven wonen. We kijken graag met u naar de mogelijkheden. Misschien heeft u een verzekering tegen inkomensverlies. Of spaargeld. Of zijn er andere mogelijkheden.
Maak een afspraak

Ik wil verbouwen of verhuizen

U denkt na over verbouwen of verhuizen. Onze adviseur kan u adviseren over uw mogelijkheden. Lees op de volgende pagina’s meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak.

Maak direct een afspraak