Ga naar inhoud

Ik wil besparen op mijn hypotheek

Je woont met plezier in je huidige woning. Kun je op je hypotheek besparen? Of is je hypotheek oversluiten verstandig? Is het zinvol je hypotheek naar een nieuwe hypotheekvorm over te sluiten?

Overstappen naar een andere hypotheekvorm of een andere geldverstrekker kan een goede keuze zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode bijna afloopt. Het is verstandig vóór die tijd onafhankelijk advies in te winnen over de beste aanpak. Bekijk samen met je Univé hypotheekadviseur welke mogelijkheden er zijn.

Kan ik op mijn hypotheek besparen en profiteren van lage rente?

Als de hypotheekrente laag is, vraag je je misschien toch af of het niet mogelijk is om op je hypotheeklasten te besparen. Of om je hypotheek voor een lange tijd tegen een lagere rente vast te zetten. Je Univé hypotheek adviseur bekijkt graag met jou de mogelijkheden en of je kunt besparen.

Wat houdt hypotheek oversluiten in?

Bij het oversluiten van je hypotheek los je jouw huidige hypotheek volledig af met een nieuwe hypotheek. Deze breng je onder bij je huidige geldverstrekker of een nieuwe partij. Je kunt hierbij kiezen ook voor een nieuwe hypotheekvorm en nieuwe rentevaste periode.

Is mijn hypotheek oversluiten verstandig?

Wellicht heb je een hypotheek met een groot deel aflossingsvrij. Of een beleggingshypotheek. Misschien wil je wel meer aflossen of heb je nu meer ruimte om af te lossen. Oversluiten naar een nieuwe hypotheekvorm of nieuwe rente en voorwaarden kan een goede oplossing zijn. Laat je vrijblijvend informeren door je Univé hypotheekadviseur.

Afspraak maken

Wil je weten wat je kunt besparen op je hypotheek en of het aanpassen van je hypotheek verstandig is? Laat je dan informeren door een deskundige hypotheekadvieur (en Financieel Adviseur Duurzaam Wonen) van Univé. We staan altijd voor je klaar en maken graag een afspraak waar en wanneer jij maar wilt. We kennen de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. De kosten van een eerste oriënterend gesprek neemt Univé voor haar rekening.

Maak direct een afspraak