Univé en Vereniging Eigen Huis

De basis van Univé is de coöperatie. Er voor elkaar zijn op die momenten die ertoe doen, dat is de essentie. Samen staan we sterk, dat geeft zekerheid. In de coöperatie staat het ledenbelang voorop en zetten we ons in om een steeds betere service te leveren aan onze leden. Ook als het om hypotheken gaat. Daarom hebben we in Vereniging Eigen Huis een betrouwbare partner gevonden. Omdat beide (leden)organisaties het belang van hun leden centraal stellen, kunnen we vanuit de eigen expertise elkaar versterken en aanvullen. Wat merken de leden daarvan?    

De Hypotheekwacht

Als Univé-lid krijg je de mogelijkheid om op ieder gewenst moment online zelf te checken of je hypotheek nog aansluit bij je huidige persoonlijke en financiële situatie. Daarvoor is er De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis. Aan de hand van de uitkomsten van deze online analyse kun je een afspraak maken voor een adviesgesprek met een Univé-hypotheekadviseur.

Zekerheid en rust

Juist de combinatie van De Hypotheekwacht en het persoonlijke gesprek met de Univé-adviseur biedt jou als Univé-lid de zekerheid van een passend hypotheekadvies. Dat geeft rust. Andersom kunnen leden van Vereniging Eigen Huis op ieder moment ook terecht bij Univé voor een hypotheekadvies.

Lid van Vereniging Eigen Huis

Als je als Univé-lid gebruik maakt van De Hypotheekwacht word je automatisch lid van Vereniging Eigen Huis. Univé neemt het eerste jaar de lidmaatschapskosten voor haar rekening. En als lid van Vereniging Eigen Huis profiteer je ook van andere voordelen die VEH biedt, zoals een bouwkundige keuring, de aankoopcoach, energie-inkoop en zonnepanelen.