Ga naar inhoud

Univé en Vereniging Eigen Huis

De basis van Univé is de coöperatie. Er voor elkaar zijn op die momenten die ertoe doen, dat is de essentie. Samen staan we sterk, dat geeft zekerheid. In de coöperatie staat het ledenbelang voorop en zetten we ons in om een steeds betere service te leveren aan onze leden. Ook als het om hypotheken gaat. Daarom hebben we in Vereniging Eigen Huis een betrouwbare partner gevonden. Omdat beide (leden)organisaties het belang van hun leden centraal stellen, kunnen zij vanuit hun eigen expertise elkaar versterken en aanvullen. Wat merken de leden daarvan?    

De Hypotheekwacht

Om te beginnen krijgen Univé-leden met een hypotheek de mogelijkheid om op ieder gewenst moment online zelf te checken of hun hypotheek nog aansluit bij hun huidige persoonlijke en financiële situatie. Daarvoor is er De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis. Aan de hand van de output van deze online scan kunnen zij een afspraak maken voor een adviesgesprek met een Univé-hypotheekadviseur.

Zekerheid en rust

Juist de combinatie van De Hypotheekwacht en het persoonlijke gesprek met de Univé-adviseur biedt de leden de zekerheid van een passend hypotheekadvies. Dat geeft rust. Andersom kunnen leden van Vereniging Eigen Huis op ieder moment ook terecht bij Univé voor een hypotheekadvies.

Lid van Vereniging Eigen Huis

Univé-leden die gebruik maken van De Hypotheekwacht worden automatisch lid van Vereniging Eigen Huis. Univé neemt het eerste jaar de lidmaatschapskosten voor haar rekening. En als lid van Vereniging Eigen Huis kunnen zij ook profiteren van andere voordelen, zoals een bouwkundige keuring, de aankoopcoach, energie-inkoop en zonnepanelen.