Ga naar inhoud

Univé en Vereniging Eigen Huis

Univé werkt samen met de Vereniging Eigen Huis. Als Univé-lid kun je daardoor bij ons terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies voor nieuwe én bestaande hypotheken. Welke hypotheek het beste bij jouw situatie past, daar komen we samen achter. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn van onze samenwerking en hoe deze onze onafhankelijke positie en onze jarenlange ervaring ondersteunt.

Waarom deze samenwerking?

Samenwerking is waar wij als coöperatie groot en sterk door zijn geworden. Dat geldt eveneens voor de Vereniging Eigen Huis. Zij zijn dé onafhankelijke organisatie die in Nederland opkomt voor woningbezitters. Voor ons was dat de reden om een samenwerking aan te gaan. Beide partijen hebben de ander veel te bieden en te leren.

Wat houdt de samenwerking in?

Elk Univé-lid met een bestaande hypotheek kan gratis via De Hypotheekwacht van de Vereniging Eigen Huis controleren of deze nog past bij de huidige situatie. Misschien kunnen je maandlasten wel drastisch omlaag of kun je ‘aflosblij’ worden. Daar komen we samen achter dankzij De Hypotheekwacht. De expertise van Vereniging Eigen Huis helpt jou als Univé-lid aan een gunstige hypotheeksituatie.

Univé betaalt je eerste jaar VEH-lidmaatschap

Als je al hypotheekklant bent bij Univé en gebruik wilt maken van De Hypotheekwacht, krijg je het eerste jaar het lidmaatschap van de Vereniging Eigen Huis cadeau van Univé. Zo kun je kosteloos aan de slag met het beoordelen van je persoonlijke financiële situatie. Na de scan weet je of jouw hypotheek nog past bij je wensen en huidige doelstellingen.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Univé-winkels

Leden van de Vereniging Eigen Huis kunnen op hun beurt ook profiteren van de samenwerking en hypotheekadvies krijgen van de Univé hypotheekadviseurs. Bij een aangesloten Regionale Univé (te herkennen aan het VEH-vignet op de winkelruit) zijn zij welkom voor onafhankelijk hypotheekadvies dat past bij hun eigen manier van werken. Op maat, met oog voor de persoonlijke situatie én de eventuele toekomst. Dit geldt zowel voor nieuwe hypotheken als voor aanpassing van een bestaande hypotheek.

Meer weten?

Univé heeft 100 winkels in heel Nederland waar je terecht kunt voor hypotheekadvies. Maak een afspraak met jouw persoonlijke hypotheekadviseur (en Financieel Adviseur Duurzaam Wonen) en wij heten je graag van harte welkom, waarbij we je alles vertellen over onze samenwerking met de Vereniging Eigen Huis. We kennen de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. De kosten van een eerste oriënterend gesprek neemt Univé voor haar rekening.