Ga naar inhoud

Ik wil verbouwen

Wilt u uw woning verbouwen? Een nieuwe badkamer of meer ruimte? Dan heeft u daarvoor natuurlijk geld nodig. U kunt uw verbouwing op een aantal manieren financieren. Bijvoorbeeld met eigen spaargeld of met een hypotheek voor verbouwing, uw hypotheek verhogen met een extra hypotheek of een tweede hypotheek. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van Univé.

Verbouwen met spaargeld

Wanneer u met eigen geld verbouwt, worden uw woonlasten niet hoger. Bij een kleine verbouwing kan het verstandig zijn om uw spaargeld te gebruiken. Als u veel spaargeld heeft kan het zelfs voordelig zijn om uw spaargeld in te zetten als aflossing. Uw hypotheekadviseur kan u daarover adviseren.

Hypotheek verhogen voor verbouwing

U kunt er ook voor kiezen uw huidige hypotheek te verhogen. Verhoogt u uw hypotheek, dan worden uw woonlasten wel hoger. Voordeel daarbij is wel dat u de beschikking houdt over uw spaargeld.  De hypotheekadviseur bepaalt graag samen met u wat in uw situatie de beste oplossing is. Wilt u hier meer over weten? Maak dan een afspraak met uw Univé hypotheek adviseur.

Tweede hypotheek voor verbouwing

Een tweede hypotheek voor uw verbouwing kan ook zeer aantrekkelijk zijn. Uw sluit dan een extra hypotheek op uw huidige woning, maar dan wel volgens de nieuwe hypotheekregels. U profiteert dan ook van de huidige lage rente en lost dan volledig af.

De juiste verzekering

Als u gaat verbouwen is het verstandig ook naar uw verzekeringen te kijken. Heeft u een extra verzekering nodig? Of kunt u uw bestaande verzekeringen aanpassen? Onze adviseur vertelt u hier graag meer over.

Afspraak maken

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw hypotheek te verhogen? We staan altijd voor u klaar en maken graag een afspraak waar en wanneer u maar wilt. Het eerste oriëntatie gesprek is gratis.

Maak direct een afspraak