Ga naar inhoud

Ik wil verhuizen

U denkt na over een andere woning. Misschien heeft u al een andere woning gezien of staat uw eigen woning al te koop. Bij het kopen van een volgende woning doorloopt u dezelfde stappen als bij uw eerste woning. Maar er is een verschil. U heeft nu namelijk al een woning met een hypotheek.

Bij de aankoop van een andere woning komen veel vragen over uw huidige hypotheek. Kunt en wilt u uw hypotheek mee verhuizen? Heeft u overwaarde? Is het verstandig om eerst te verkopen en dan een nieuwe woning te kopen. U kunt uw huidige hypotheek meenemen en verhogen of kunt een nieuwe hypotheek afsluiten. De Univé hypotheekadviseur helpt u graag verder.

Verhuizen en uw hypotheek, waar moet u op letten

Bij het verhuizen is het wellicht mogelijk om uw huidige hypotheek mee te nemen en te verhogen of u kunt een nieuwe hypotheek afsluiten. Weet u nog hoe het zit met hypotheken of uw hypotheek? Is het verstandig om uw huidige hypotheek mee te verhuizen? Kunt u uw hypotheek verhogen? Wat zijn de mogelijkheden van een overbruggingshypotheek? Welke kosten heb ik? Onze hypotheekadviseur helpt u graag bij het beantwoorden van deze vragen.

Voordelen van Nationale Hypotheek Garantie bij verhuizen

Bij het afsluiten van uw hypotheek kan Nationale Hypotheek Garantie interessant zijn. Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) sluit u een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop van uw woning af. Bovendien zijn de maandelijkse woonlasten wat lager dan bij een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie. Ook als u verhuist is NHG mogelijk. Of u in aanmerking komt voor een hypotheek met NHG hangt van een aantal voorwaarden af. Nieuwsgierig geworden of u in aanmerking komt? Uw Univé-adviseur vertelt u er graag meer over.

Gratis en vrijblijvend oriënteren

Wilt u verhuizen naar een andere woning? Laat u goed adviseren over uw situatie en hypotheek. Maak een afspraak voor een oriëntatie gesprek. Oriënteren is gratis en vrijblijvend.

Maak direct een afspraak