Ga naar inhoud

Financieel Adviseur Duurzaam Wonen

Wist je dat de onafhankelijk hypotheekadviseurs van Univé ook Financieel Adviseur Duurzaam Wonen zijn? Wij vertellen je er graag meer over.

Wat betekent Financieel Adviseur Duurzaam Wonen?

Mede door de hoge energiekosten van tegenwoordig, vindt de Stichting Erkend Hypotheekadviseur dat duurzaamheid een onderwerp moet zijn dat in elk hypotheekgesprek terugkomt. Zij hebben daarom de opleiding Adviseur Duurzaam Wonen ontwikkeld, waar onze hypotheekadviseurs voor geslaagd zijn. De toevoeging 'Financieel' geeft aan dat je het met onze adviseurs prima kunt hebben over het verantwoord financieren van je plannen, maar dat ze geen bouwkundig expert zijn.

Dit is het moment om je woning duurzamer te maken

Koop je een nieuwe of andere woning? Of sluit je je hypotheek over? Dan is dit het moment om na te denken over verduurzaming. Je hypotheekadviseur denkt graag met je mee over de financieringsmogelijkheden. Zeker als je energiebesparende maatregelen kunt nemen, kan dit een goede investering zijn. 

Om duurzaamheid verantwoord mee te nemen in de financiering, weet jouw Univé hypotheekadviseur precies wat er allemaal bij de verduurzaming van een woning komt kijken. Dat kun je afleiden uit het keurmerk Financieel Adviseur Duurzaam Wonen.

Meer weten over duurzaam wonen?

Als onafhankelijk hypotheekadviseur denkt Univé graag met je mee. We vertellen je snel wat de mogelijkheden zijn als het gaat om het duurzamer maken van je woning. Maak een afspraak in een Univé-winkel bij jou in de buurt of kies voor een (beeld)belafspraak. We kennen de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. De kosten van een eerste oriënterend gesprek neemt Univé voor haar rekening.