Ga naar inhoud

Hypotheekwacht

Soms wil je wat meer inzicht in je hypotheek zonder dat er direct een gesprek nodig is met een adviseur. Op dat punt biedt de Hypotheekwacht uitkomst. In deze online omgeving heb je altijd zicht op je lopende hypotheek en kun je die gemakkelijk beheren. Heb je vragen of zijn er veranderingen aanstaande rondom je hypotheek? Dan staan onze adviseurs voor je klaar.

Wat is de Hypotheekwacht?

De Hypotheekwacht is ontwikkeld door Vereniging Eigen Huis (VEH) en is een gratis exclusieve service voor de leden van VEH. Aangezien Univé en VEH samenwerken op het gebied van hypotheken, profiteren ook onze leden van het gemak en de voordelen van de Hypotheekwacht. 

Door middel van diverse rekentools krijg je snel inzicht of je hypotheek in de toekomst nog te betalen is. Handig, want zo kun je op tijd bijsturen als dat nodig is. Je vraagt vervolgens heel eenvoudig een hypotheekadviesgesprek aan met een van onze hypotheekadviseurs.

Samenwerking tussen Univé en Vereniging Eigen Huis

Ben je lid van Univé en heb je een bestaande hypotheek? Controleer dan gratis via De Hypotheekwacht van Vereniging Eigen Huis of deze nog past bij je huidige situatie. Misschien kunnen je maandlasten drastisch omlaag of is het interessant om je hypotheek over te sluiten. We komen er samen achter met behulp van De Hypotheekwacht. Dankzij de expertise van Vereniging Eigen Huis word je als Univé-lid geholpen aan een zo gunstig mogelijke hypotheeksituatie.

Aanmelden voor de Hypotheekwacht

Wil je ook gebruikmaken van de Hypotheekwacht? De exclusieve service is gratis voor leden van de Vereniging Eigen huis. Ben je al hypotheekklant bij Univé? Wij geven je het eerste jaar lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis cadeau. Zo kun je kosteloos aan de slag met het beoordelen van je persoonlijke financiële situatie. 

Ga naar de site van de Vereniging Eigen Huis en meld je aan voor de Hypotheekwacht