Ga naar inhoud

Een hypotheek die past - Univé Hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag. Hoe vindt u de juiste hypotheek? Univé staat klaar om u te helpen met onafhankelijk hypotheekadvies.

Direct aan de slag?

Maak een afspraak

Profiteer van pakket- en ledenvoordeel

Altijd inclusief verduurzamingsadvies

Begeleiding bij bieden en verkopen

Wat is uw situatie?

Elk vraagstuk is anders en vraagt ook om een andere aanpak en oplossing. Kies uw situatie en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Mijn eerste woning kopen

  Lees meer

  Mijn volgende woning kopen

   Lees meer

   Besparen op mijn hypotheek

    Lees meer

    Mijn woning verbouwen

     Lees meer

     Mijn woning verduurzamen

      Lees meer

      Mijn overwaarde gebruiken

       Lees meer

       Hypotheekadvies bij Univé

       • Eerst een gratis (online) oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs
       • Wij helpen u vanuit onze expertise bij onbezorgd en duurzaam wonen
       • Onafhankelijk advies, zonder winstoogmerk. We vergelijken 40 aanbieders
       • Altijd een hypotheekadviseur in de buurt in één van onze 100 winkels

       Onafhankelijk hypotheekadvies: wat is dat precies?

       Univé biedt u onafhankelijk hypotheekadvies. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat u altijd een hypotheek krijgt die past bij uw situatie en wensen. We leggen u graag uit wat de voordelen zijn van onze onafhankelijke positie en onze jarenlange ervaring.

       We hoeven geen Univé-hypotheken te verkopen. Wij bieden alleen hypotheekadvies. Omdat we geen eigen hypotheken aanbieden, kunnen we écht kijken naar de beste hypotheek, passend bij uw wensen. Het maakt ons niet uit van welke geldverstrekker, want we ontvangen geen vergoeding van de geldverstrekker voor de hypotheken die we afsluiten. Ons advies is écht, daar kunt u op vertrouwen.

       Elke geldverstrekker heeft zijn voor- en nadelen. Het is compleet afhankelijk van uw situatie welke het beste past. Want voor sommigen zijn de voordelen juist nadelen en andersom. Daarom is het zo fijn dat we bij Univé kijken naar uw specifieke situatie. Dát is het uitgangspunt. We brengen uw wensen in kaart en houden daarbij rekening met uw huidige en toekomstige financiële situatie. Vervolgens zoeken we daar een hypotheek bij die past. Want een hypotheek oversluiten is iets heel anders dan een hypotheek voor uw eerste woning afsluiten.

       Doordat we zakendoen met heel veel geldverstrekkers, komen we altijd uit bij de beste hypotheek in uw geval. Een langdurige lening die niet alleen nu goed bij u past, maar ook in de toekomst. Wij vergelijken de rentepercentages en voorwaarden van diverse hypotheekaanbieders voor u en bespreken deze met u, zodat u de juiste keuzes kunt maken.

       Univé is een coöperatie, die er voor haar leden wil zijn op de voor hun belangrijke levensmomenten. Dat komt uitstekend van pas wanneer het gaat om onafhankelijk hypotheekadvies. Onze gespecialiseerde adviseurs weten precies waar zij op moeten letten als het om uw situatie gaat. Zoals het risico dat u in de toekomst zonder inkomen te zitten. Wat gebeurt er dan met uw hypotheek? Daar denken we over mee.

       Heeft u een vraag?

       Veelgestelde vragen

       Bekijk wat anderen ons vroegen over hypotheken en onze antwoorden hierop.

       Bekijk de vragen

       Neem contact met ons op

       WhatsApp uw vraag naar +31 6 2390 3392 of bel naar +31 592 349 340.

       Ontdek meer over hypotheken