Ga naar inhoud

Ik wil mijn eerste woning kopen

Je eerste woning kopen is spannend en een hele stap. Er komt veel op je af.  Woningen uitzoeken en bezichtigen. Een bieding doen. De hypotheek regelen. Er komt veel kijken bij het kopen van een woning en het regelen van je hypotheek. De Univé hypotheekadviseur helpt je graag verder. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden en gaan we voor een goed en passend hypotheekadvies. Je onafhankelijke hypotheekadviseur zorgt ervoor dat je kiest voor een hypotheek die echt bij jou past.

Een eerste woning kopen met studieschuld

Een woning kopen met een studieschuld is mogelijk. In de maximale hypotheek berekening wordt rekening gehouden met je verplichtingen uit lopende leningen. Ook met de verplichting uit een studielening. Onze hypotheekadviseur helpt je graag.

Voordelen van Nationale Hypotheek Garantie bij je eerste woning

Bij het afsluiten van je (eerste) hypotheek kan Nationale Hypotheek Garantie interessant zijn. Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) sluit je een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop van je woning af. Bovendien zijn de maandelijkse woonlasten wat lager dan bij een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie. Of je in aanmerking komt voor een hypotheek met NHG hangt van een aantal voorwaarden af. Nieuwsgierig geworden of je in aanmerking komt? Je Univé-adviseur (en Financieel Adviseur Duurzaam Wonen) vertelt je er graag meer over.

Afspraak maken

We staan altijd voor je klaar en maken graag een afspraak waar en wanneer je maar wilt. We kennen de hypotheekmarkt en de lokale subsidies als geen ander. De kosten van een eerste oriënterend gesprek neemt Univé voor haar rekening.

Maak direct een afspraak