Ga naar inhoud

Ik wil mijn eerste woning kopen

Uw eerste woning kopen is spannend en een hele stap. Er komt veel op u af.  Woningen uitzoeken en bezichtigen. Een bieding doen. De hypotheek regelen. Er komt veel kijken bij het kopen van een woning en het regelen van uw hypotheek. De Univé hypotheekadviseur helpt u graag verder. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden en gaan we voor een goed en passend advies. Uw hypotheekadviseur zorgt ervoor dat u kiest voor een hypotheek die echt bij u past.

Een eerste woning kopen met studieschuld

Een woning kopen met een studieschuld is mogelijk. In de maximale hypotheek berekening wordt rekening gehouden met uw verplichtingen uit lopende leningen. Ook met de verplichting uit een studielening. Onze hypotheekadviseur helpt u graag.

Voordelen van Nationale Hypotheek Garantie bij uw eerste woning

Bij het afsluiten van uw (eerste) hypotheek kan Nationale Hypotheek Garantie interessant zijn. Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) sluit u een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop van uw woning af. Bovendien zijn de maandelijkse woonlasten wat lager dan bij een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie. Of u in aanmerking komt voor een hypotheek met NHG hangt van een aantal voorwaarden af. Nieuwsgierig geworden of u in aanmerking komt? Uw Univé-adviseur vertelt u er graag meer over.

Afspraak maken

We staan altijd voor u klaar en maken graag een afspraak waar en wanneer u maar wilt. Het eerste oriëntatie gesprek is gratis.

Maak direct een afspraak