Ga naar inhoud

Bereken de premie van uw bromfietsverzekering

Bent u op zoek naar een nieuwe bromfietsverzekering? Of wilt u weten of uw verzekering voordeliger kan? Binnen 1 minuut kunt u hier online de premie van uw bromfietsverzekering berekenen. Dan ziet u direct hoeveel u gaat betalen.

Bereken nu uw bromfietspremie

In 3 stappen uw bromfietspremie berekenen

In deze 3 stappen kunt u voor uw bromfiets online de premie van de bromfietsverzekering berekenen.

  1. Vul het kenteken van uw bromfiets in. Heeft u nog geen keuze voor de bromfiets gemaakt? Selecteer dan zelf het merk en type van de bromfiets waarvoor u denkt te gaan kiezen.
  2. Wie is de bestuurder en wat is diens geboortedatum en postcode?
  3. Heeft u schadevrije jaren opgebouwd?

Nadat u deze gegevens heeft ingevuld, ziet u direct op uw scherm wat een WA-, WA Beperkt casco- of All Risk-verzekering kost. En welke verzekering het beste past bij uw bromfiets.

Hoe zit de premie van uw bromfietsverzekering in elkaar?

De premie van uw bromfietsverzekering wordt bepaald door het risico op schade dat u loopt. Bij het berekenen van de premie van uw bromfietsverzekering houden wij dus rekening met uw situatie.

Als u de premie wilt berekenen, is in de eerste plaats uw bromfiets het uitgangspunt. Hoe hoger de dagwaarde of nieuwwaarde, hoe hoger de premie is. 

Daarnaast is de bestuurder van belang voor de premie van uw autoverzekering. Met name diens woonplaats en leeftijd. De woonplaats omdat in sommige gebieden de kans op een aanrijding of diefstal groter is. Ook het aantal schadevrije jaren speelt een rol.

Kiest u een WA-bromfietsverzekering, een WA Beperkt casco- of een All Risk-verzekering? Aan elk hangt een ander prijskaartje, afhankelijk van de dekking.

Korting op uw bromfietspremie

Wist u dat u fors kunt besparen op de bromfietsverzekering? Dat ziet u direct als u de premie van de verzekering voor uw bromfiets wilt berekenen. Want hoe meer schadevrije jaren u heeft opgebouwd, hoe hoger de no-claimkorting. Dat kan oplopen tot maar liefst 75% korting op de bromfietspremie. Heeft u nog geen schadevrije jaren opgebouwd, dan is de korting 50%.

Bent u aangesloten bij een bedrijf of organisatie waarmee Univé afspraken heeft gemaakt? Dan kunt u collectieve korting op de bromfietsverzekering krijgen.

Uw bromfietsverzekering direct afsluiten

Nadat u de premie van uw bromfietsverzekering heeft berekend, kunt u ervoor kiezen direct door te gaan met afsluiten. U vult nog enkele gegevens in, beantwoordt wat vragen en bent binnen 5 minuten verzekerd. Vaak kunt u dan direct verzekerd de weg op.

Bereken nu uw bromfietspremie