Ga naar inhoud

Online uw bromfietsverzekering afsluiten

Wilt u uw bromfiets direct verzekeren voor een lage premie? Bereken dan in 1 minuut de premie van uw bromfietsverzekering en verzeker aansluitend uw bromfiets. En bent u achteraf toch niet tevreden? U heeft altijd 14 dagen bedenktijd.

Sluit nu uw bromfietsverzekering af

Bereken eerst in 3 stappen uw bromfietspremie

Nadat u een paar gegevens heeft ingevuld, krijgt u direct de premie van uw bromfietsverzekering te zien. Die is o.a. gebaseerd op de waarde van de bromfiets en op de leeftijd en de woonplaats van de bestuurder. Heeft u schadevrije jaren opgebouwd, dan levert dat een mooie korting op die kan oplopen tot 75%.

U kiest daarna de verzekering die het beste bij u past: een WA-, WA Beperkt casco- of All Risk-verzekering. Aan elk hangt een ander prijskaartje, afhankelijk van de dekking.

Korting op uw bromfietspremie

U kunt fors besparen op uw bromfietsverzekering.  Want hoe meer schadevrije jaren u heeft opgebouwd, hoe hoger de no-claimkorting. Dat kan oplopen tot maar liefst 75% korting op de bromfietspremie. Heeft u nog geen schadevrije jaren opgebouwd, dan is de korting 50%.

Bent u aangesloten bij een bedrijf of organisatie waarmee Univé afspraken heeft gemaakt? Dan kunt u collectieve korting op de bromfietsverzekering krijgen.

Direct voor uw bromfiets een verzekering afsluiten?

Heeft u uw premie berekend? En bevalt die u? Dan kunt u in één  moeite door uw bromfiets verzekeren. U vult nog een paar gegevens in, beantwoordt wat vragen en bent binnen 5 minuten verzekerd. Vaak kunt u dan direct verzekerd de weg op.

Bereken nu uw bromfietspremie