Ga naar inhoud

Youngtimer verzekering voor uw auto

Bent u in bezit van een youngtimer, of wilt u er binnenkort één aanschaffen? Voor een youngtimer is het verstandig om een goede autoverzekering af te sluiten. Daarmee kunt u zorgeloos de weg op en heeft u nog jarenlang plezier van uw auto. Het verzekeren van uw youngtimer heeft u bij Univé zo online geregeld.  

Autoverzekering voor uw youngtimer 

Met een autoverzekering voor uw youngtimer bent u gegarandeerd van nog vele jaren plezier van uw auto. U kunt met onze autoverzekering namelijk dag en nacht rekenen op hulp bij schade.  

U heeft bij ons voor uw youngtimer autoverzekeringen met de dekkingen WA, WA+ of All Risk. Het is in Nederland wettelijk verplicht om uw auto in ieder geval WA te verzekeren. Wat dekken de verschillende verzekeringen voor uw youngtimer? We zetten de belangrijkste dekkingsinformatie voor u op een rij. 

WA autoverzekering 

Met een WA verzekering voor uw youngtimer bent u verzekerd tegen schade aan anderen en andermans spullen, bijvoorbeeld door een aanrijding. Ook kunt u met deze verzekering rekenen op hulpverlening na een ongeval. Schade die uw eigen auto oploopt is met WA niet verzekerd. 

WA Plus Beperkt Casco autoverzekering  

Ook met de WA Plus verzekering is schade verzekerd die u aan anderen toebrengt met uw auto. Daarnaast is ruitschade, stormschade, diefstal en brandschade aan uw eigen auto verzekerd. Met deze verzekering krijgt u ook hulpverlening na een ongeval. 

All Risk autoverzekering 

Met een All Risk autoverzekering is alle schade gedekt die WA en WA plus ook dekken. Bij een All Risk autoverzekering is daarnaast ook schade aan uw eigen auto door uw eigen schuld verzekerd. Met deze verzekeringen krijgt u eveneens hulpverlening na een ongeval. 

Wat is een youngtimer verzekering? 

Een youngtimer verzekering is een autoverzekering die aansluit bij uw wensen en behoeften. Met onze verzekering bent u in elk geval altijd verzekerd van hulp bij een ongeval. Kunt u na een ongeval in Nederland niet meer thuiskomen? Dan kunt u 24/7 het alarmnummer van Univé bellen: +31 592 348 112. Uw beschadigde youngtimer brengen wij naar een garage of naar huis en indien gewenst gaan we met u op zoek naar vervangend vervoer. 

Heeft u schade aan uw youngtimer door andermans toedoen? Voor het verhalen van de schade kunt u zelf naar de verzekeraar van de tegenpartij stappen. U kunt dit ook door Univé laten doen. Directe Schadeafhandeling is gratis. 

Aanvullende youngtimer verzekeringen 

Wilt u uw youngtimer extra goed verzekeren? Dat kan bij Univé. U heeft de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen voor uw youngtimer. 

Inzittendenverzekering 

Met onze aanvullende inzittendenverzekering voor uw youngtimer zijn uzelf, uw inzittenden en uw spullen verzekerd in het geval van letsel en schade. 

Rechtshulp verkeer 

Heeft u schade of problemen met uw auto? Met de aanvullende dekking Rechtshulp Verkeer bent u verzekerd van deskundige juridische hulp.

Pechhulp 

De aanvullende dekking Pechhulp garandeert u 24 uur per dag hulp bij autopech. Ook als dit bij u voor de deur is. 

Veilig op weg 

Met de gratis aanvullende dekking Veilig op Weg verdient u max. 10% korting op uw autopremie met goed rijgedrag. Daarmee helpt u ook om het verkeer veiliger te maken. 

Benieuwd welke autoverzekering bij u past?

Veel mensen vinden het lastig om de basisdekkingen en aanvullende verzekeringen te vergelijken. Om u te helpen heeft Univé de autocheck ontwikkeld. Via een aantal vragen krijgt u een persoonlijk advies over de verzekering die het beste bij uw auto past. Daarna kunt u de premie berekenen.

Doe de autocheck

Vragen? Neem contact op 

Heeft u nog vragen over het verzekeren van uw youngtimer of onze aanvullende dekkingen bij uw youngtimer verzekering? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.