Ga naar inhoud

Beste All Risk autoverzekering

Heb je net een nieuwe auto gekocht? Is je auto jonger dan 6 jaar? Of heeft je oudere auto een hoge dagwaarde? Dan is het een verstandige keuze om een All Risk verzekering af te sluiten. De waarde van je auto is dan namelijk relatief hoog, waardoor de kosten van de verzekering ruimschoots opwegen tegen de kosten van een mogelijke reparatie.  

Met de All Risk verzekering ben je niet alleen verzekerd voor schade aan anderen, maar ook aan je eigen auto.

Wat is verzekerd met de All Risk autoverzekering van Univé? 

Met de All Risk verzekering van Univé ben je bijna voor alle schade verzekerd. Ook als het je eigen schuld is. De volgende schades zijn verzekerd met All Risk: 

Letselschade wordt vergoed tot € 6.450.000. Schade aan spullen van anderen tot € 2.500.000.  

Met All Risk ben je verzekerd voor alle schade aan je eigen auto. Ook als het je eigen schuld is. Denk bijvoorbeeld aan schade na een aanrijding

Is je auto gestolen? Dan is dit ook verzekerd met All Risk. In het eerste jaar vergoeden we de nieuwwaarde of aanschafwaarde als de cataloguswaarde van je auto maximaal € 85.000 is. 

Hieronder valt schade door hagel, brand, bliksem, storm, een overstroming of een aanrijding met een loslopend dier.  

Of er een sterretje in je ruit zit of die gebarsten of gebroken is: met All Risk ben je verzekerd tegen ruitschade. Let op: deze schade wordt alleen vergoed als de reparatie wordt uitgevoerd door een Univé-schadeherstelbedrijf.  

Ook schade aan je auto door inbraak of een poging tot diefstal is verzekerd. Let op: dit geldt niet voor de spullen in je auto. Hiervoor heb je een inboedelverzekering nodig. 

Schade door vandalisme wordt vergoed met een All Risk verzekering. Hieronder vallen krassen in de lak, kapotte spiegels en lek gestoken banden. 

Kun je na een ongeval in Nederland niet meer thuiskomen? Dan wordt vervangend vervoer vergoed. Je ontvangt een vervangende auto als je beschadigde auto bij de reparateur staat. 

Je accessoires van je auto zijn bij All Risk standaard tot € 3.000 meeverzekerd voor schade en diefstal. Je kunt ervoor kiezen om dit bedrag te verhogen naar € 5.000 of € 10.000. In ruil voor extra premie.  

Gratis 1 jaar aanschafwaarde- of nieuwwaarderegeling 

Bij de All Risk verzekering van Univé krijg je 1 jaar gratis de aanschafwaarde- of nieuwwaarderegeling. Is je nieuwe auto total loss of gestolen? Dan krijg je in het eerste jaar de showroomprijs van je auto vergoed. Als je een tweedehands auto via een merkdealer, leasemaatschappij of een BOVAG-garagebedrijf hebt gekocht, ontvang je het aankoopbedrag bij total loss of autodiefstal. Met deze vergoeding kun je weer een nieuwe auto kopen. Tijdens het afsluiten van je verzekering kun je ervoor kiezen om de aanschaf- en nieuwwaarderegeling te verlengen, in ruil voor extra premie.  

Tot 80% no-claimkorting op je All Risk autoverzekering 

Bij het afsluiten van je All Risk autoverzekering ontvang je direct 50% no-claimkorting. Hoe meer schadevrije jaren je opbouwt, hoe hoger de korting op je maandelijkse premie. Deze korting kan oplopen tot 80% als je geen schade claimt.  

De beste All Risk autoverzekering voor jouw situatie 

Met de All Risk autoverzekering van Univé ben je goed verzekerd en loop je het minimale financiële risico bij schade. Zo stap je met een gerust gevoel je auto in.  

Bereken je premie