Ga naar inhoud

Verzekeringen voor het MKB

  • De vijf belangrijkste verzekeringen voor jou
  • Schade snel en vakkundig afgehandeld
  • Tot 10% pakketkorting
  • 24/7 Cyberhulp, uniek in de markt

De belangrijkste verzekeringen voor het MKB

Heb je een kleinbedrijf met minder dan 10 medewerkers? Wij hebben de vijf belangrijkste verzekeringen voor jouw mkb op een rij gezet. Met twee verzekeringen ontvang je bij Univé al pakketkorting. Je korting kan oplopen tot 10%. En met onze Cyberhulp staat we ook nog eens 24/7 voor je klaar.

Kom je er online niet uit of heb je meer dan 10 medewerkers? Neem dan telefonisch contact op of plan een afspraak bij één van onze winkels. Zo zijn we altijd dichtbij. 

Alle verzekeringen voor het kleinbedrijf

Een compleet overzicht van onze verzekeringen voor het midden- en kleinbedrijf. Sluit je meerdere verzekeringen af, dan profiteer je direct van pakketkorting. 

Tot 10% korting op je verzekeringen

Als je meerdere verzekeringen voor je bedrijf hebt, dan profiteer je van pakketkorting. We verrekenen dit automatisch. Je totale korting kan oplopen tot wel 10%. Bekijk hoe het werkt en welke verzekeringen in aanmerking komen voor pakketkorting:

Meer over de pakketkorting

Meer informatie over de verzekeringen

Documenten en voorwaarden

Meer informatie over onze vijf belangrijkste mkb verzekeringen?
Bekijk hier alle zakelijke verzekeringskaarten.

Heb je al een verzekering bij Univé?
Log dan in op Mijn Univé en bekijk jouw polis.

Cybercriminaliteit is het grootste bedrijfsrisico

Cybercriminaliteit is het grootste risico voor je onderneming. Jaarlijks krijgt maar liefst 40% van de bedrijven te maken met cybercriminaliteit. Daarom hebben wij onze schadeverzekeringen uitgebreid met standaard Cyberhulp, waarmee we je 24/7 hulp bieden bij cybercrime. Lees hoe Univé je daarnaast helpt het cyberrisico te verkleinen.

Leer veiliger online ondernemen met Cyber Fit Service. Dit online programma traint je in het herkennen van verschillende soorten cybercrime. Cyber Fit Service is gratis voor alle zakelijke Univé-klanten. Aanmelden kan tot 1 januari 2025.

Doe ook mee

Heb je het vermoeden dat je mogelijk slachtoffer bent van cybercrime? Het is dan van belang dat je zo snel mogelijk contact zoekt met de cyberhelpdesk, om zo eventuele schade te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Ons uitgebreide team van experts staat je dag en nacht geheel kosteloos bij in het geval van cybercriminaliteit.

Meer over de Cyberhulp voor ondernemers

Cybercriminaliteit kan niet altijd volledig worden voorkomen of hersteld. Met onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en uitgebreide roerende zakenverzekering bent je tot € 10.000 per jaar verzekerd voor schade door cybercriminaliteit.

Meer over de vergoeding

Verandert je situatie?

Elke ondernemer heeft andere risico’s. Breng de risico's in kaart en bepaal of je het risico wilt verzekeren. Hou er rekening mee dat veranderingen nieuwe risico's mee brengen. Denk o.a. aan groei, inhuur van personeel en nieuwe bedrijfsactiviteiten. Bekijk je risico's regelmatig en pas je verzekering hierop aan. Ook onze Univé-adviseurs kunnen je helpen met het in kaart brengen van je risico's. Hiervoor maak je eenvoudig een afspraak.

Veelgestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over MKB verzekeringen.

Blogs