Ga naar inhoud

Verzekeringen voor de horeca

Verzeker je bedrijf precies zoals jij dat wilt.

Bereken je premie

Of sluit direct af

Jouw verzekeringen in één handig pakket

Heb je een hotel, restaurant, B&B, snackbar of café? Of run je een cateringsbedrijf? Met het Ondernemerspakket Horeca verzeker je je bedrijf precies zoals jij dat wilt. Kies zelf welke risico's je wil verzekeren.

Risico's als horecaondernemer

Als ondernemer in de horeca loop je bepaalde risico's. De verzekeringen in het Ondernemerspakket zijn afgestemd op deze risico's. Met het pakket verzeker je bijvoorbeeld:

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je morst per ongeluk koffie over de jurk van een klant. Of je stoot per ongeluk een laptop van tafel. Met een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd als je schade toebrengt aan spullen van je klanten. Dit geldt ook voor personeel dat je inhuurt of voor stagiares die bij jou het vak komen leren. Ook schade aan gehuurde en geleende spullen verzeker je met de AVB.

Lees meer over de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Bezorg je ook bij klanten thuis? Of kook je aan huis of op locatie? Met de Eigen vervoerverzekering verzeker je de spullen, apparaten en materialen die je vervoert met je bedrijfsauto.

Lees meer over de Bedrijfsautoverzekering

Huur je wel eens personeel in? Of maak je gebruik van stagiaires? Dan zijn ook zij verzekerd op jouw Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Hiermee zijn ze niet verzekerd als ze onder werktijd bijvoorbeeld lichamelijk letsel oplopen. Dat verzekerd je met de Werknemersschadedekking. Deze verzekering kun je online alleen afsluiten als dekking op de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Lees meer over de Werknemersschadeverzekering

Sta je met een verkoopwagen op bijvoorbeeld evenementen of markten? Die kun je verzekeren met de zakelijke aanhangwagenverzekering.

Lees meer over de zakelijke aanhangwagenverzekering

Waarom ons ondernemerspakket voor de Horeca?

Wat voor zaak heb jij?

Welke zakelijke risico's je loopt, is voor elke ondernemer met een bedrijf in de horeca anders. Natuurlijk bepaal je daarom zelf wat je wel en niet verzekert. Zo sluit het Ondernemerspakket voor de horeca altijd aan op jouw zaak.

De voordelen van een verzekeringspakket

Na het afsluiten van een verzekeringspakket, beoordelen onze adviseurs je aanvraag. Zien zij overlappende dekkingen? Dan nemen ze contact met je op om dit te bespreken en eventueel voor je aan te passen. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je verzekeringen. Ze sluiten namelijk perfect op elkaar aan.

Wil je meerdere verzekeringen afsluiten bij Univé? Met het verzekeringspakket kun je tot 5 verzekeringen in één keer afsluiten. In de eerste stap vul je een aantal gegevens in. Daarmee berekenen wij de premies. De ingevulde gegevens onthouden wij, zodat je dit niet voor iedere verzekering opnieuw hoeft te doen.

Nog geen klant bij Univé, maar wel benieuwd of je goedkoper uit bent met je verzekeringen? Je kunt het verzekeringspakket naar wens samenstellen en zo eenvoudig je premie bekijken. Als je wilt, kun je ze vervolgens direct afsluiten. Je krijgt dan direct pakketkorting op je totale premie.

Meerdere schadeverzekeringen bij Univé afsluiten levert je een aantrekkelijke korting op. Want bij iedere verzekering (vanaf twee verschillende verzekeringen) die je afsluit, krijg je automatisch 1% extra pakketkorting. En dit kan oplopen tot wel 10%. Twee voorbeelden:

  1. Heb je nog geen verzekering bij Univé en sluit je minimaal twee verzekeringen uit het verzekeringspakket af? Dan krijg je automatisch pakketkorting. Sluit je er 3 af, dan krijg je 3%. Sluit je 5 verzekeringen af, dan ontvang je 5% korting.
  2. Heb je al twee of meer verzekeringen bij Univé? Dan ontvang je al pakketkorting. Sluit je er meer af, dan verrekenen wij de korting automatisch met je totale premie.

Het voordeel van een verzekeringspakket bij Univé? Je weet precies waar je moet zijn als je vragen hebt of schade wil melden. Bel +31 592 349 340 of loop binnen bij een van onze Univé-winkels. Er is altijd een Univé-adviseur bij jou in de buurt

Meer contactmogelijkheden vind je op onze Klantenservice-pagina

Als je je verzekeringen allemaal bij Univé afsluit, dan ontvang je één duidelijk polisoverzicht. Wel zo handig. 

Alle verzekeringen voor ondernemers in de horeca

Bij Univé hebben we nog meer handige verzekeringen voor jou als horecaondernemer. Als je naast het pakket meer verzekeringen afsluit, dan verrekenen wij de korting automatisch.

Tot 10% pakketkorting op je bedrijfsverzekeringen

Sluit je naast je pakket meerdere verzekeringen af voor je café, restaurant of B&B? Dan profiteer je automatisch van pakketkorting. Je voordeel kan oplopen tot wel 10%. Bekijk hoe de pakketkorting werkt:

Meer over de pakketkorting

Cybercrime is het grootste bedrijfsrisico

40% van de bedrijven krijgt te maken met cybercriminaliteit. Daarom bieden wij 24/7 hulp als je slachtoffer wordt van cybercrime én helpen we je om het cyberrisico te verkleinen.

Als klant krijg je standaard Univé Cyberhulp, ongeacht welke verzekering je hebt afgesloten. Dit betekent dat je 24/7 contact kunt opnemen met onze Cyberhelpdesk. Zij helpen je bijvoorbeeld als je gehackt bent. Of je wil advies over een verdachte e-mail. Je hoeft hiervoor niet een speciale cyberverzekering af te sluiten; al onze klanten mogen hier gebruik van maken. Hiermee zijn we uniek in verzekeringsland.

Een speciale cyberdekking zit standaard in de Bedrijfsaansprakelijk­heidsverzekering en de uitgebreide dekking van de Roerende zakenverzekering. Met deze dekking ben je verzekerd voor schade (tot € 10.000 per jaar) die jij anderen toebrengt als gevolg van cybercrime. Bijvoorbeeld als klantgegevens uitlekken door een hack.

Door bewustwording te vergroten, verklein je de kans om slachtoffer te worden van cybercrime. Daarom bieden we al onze zakelijke klanten een jaar lang gratis Cyber Fit Service aan.

Leer veiliger online ondernemen met Cyber Fit Service. Dit online programma traint je in het herkennen van verschillende soorten cybercrime. Cyber Fit Service is gratis voor alle zakelijke Univé-klanten. Aanmelden kan tot 1 januari 2025.

Doe ook mee

Vermoed je dat je mogelijk slachtoffer bent van cybercrime? Het is dan van belang dat je zo snel mogelijk contact opneemt met de cyberhelpdesk, om eventuele schade te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken. Ons uitgebreide team van experts staat je dag en nacht gratis bij in het geval van cybercriminaliteit.

Meer over de Cyberhulp voor ondernemers

Cybercriminaliteit kan niet altijd volledig worden voorkomen of hersteld. Met onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en uitgebreide roerende zakenverzekering ben je tot € 10.000 per jaar verzekerd voor schade door cybercriminaliteit.

Meer over de vergoeding

Voorwaarden Ondernemerspakket Horeca

Download de voorwaarden. Heb je al een zakelijke verzekering bij Univé? De voor jou geldende voorwaarden vind je in Mijn Univé Zakelijk op het tabblad ‘Verzekeringen’.

Veelgestelde vragen

Bekijk de meest gestelde vragen van ondernemers in de horeca.

Verandert je situatie?

In de horeca loop je andere risico's dan andere ondernemers. Het is daarom verstandig om jouw risico's in kaart te brengen. Stel jezelf de vraag of je de risico's wil verzekeren of dat je eventuele schade zelf kunt opvangen. Ook belangrijk: welke risico's gaan er spelen als je bedrijf verandert?

Bekijk je situatie regelmatig en pas je verzekeringen hierop aan. Een Univé-adviseur kan je hierbij helpen.

Sluit je verzekeringspakket af

Stel zelf jouw ideale verzekeringspakket samen en sluit het gemakkelijk in één keer af.

Verzekeringspakket afsluiten

Of bereken je premie