Ga naar inhoud

Pensioen voor uw personeel

Uw personeel is belangrijk voor u. En vaak maakt een pensioen voor uw werknemers deel uit van de arbeidsvoorwaarden. Moet u dit regelen? Vraag hierover een financieel advies aan.

Maak een afspraak

Pensioen voor uw personeel

De meeste bedrijven hebben een pensioenregeling bij een bedrijfstakpensioenfonds. Heeft u dat ook geregeld voor uzelf en voor uw werknemers? Of heeft u nu geen pensioenregeling en denkt u er nog over na deze arbeidsvoorwaarden te gaan invullen? Univé adviseert u graag.

Kan ik advies krijgen over personeelspensioen?

Als ondernemer wilt u graag advies bij het opzetten van een personeelspensioen.  Univé kan u en uw werknemers daarbij prima van dienst zijn. Met een compleet financieel advies krijgt u inzicht in de mogelijkheden van een oudedagsvoorziening voor uw werknemers en hun nabestaanden.

Meer over pensioen voor mijzelf als ondernemer
Meer over pensioen voor mijzelf als particulier

Wat kost een advies?

De kosten van een financieel advies zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld of u een volledig advies wilt of een deeladvies. Univé werkt op basis van een uurtarief. U krijgt vooraf een voorstel waarin uw advieswensen en de verwachte tijdsinvestering staan beschreven. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen over personeelspensioen

De meest gestelde vragen over personeelspensioenen

Documenten en voorwaarden van pensioenen voor werknemers

Een advies over de financiële toekomst van uw werknemers wordt uitgevoerd door Univé Pensioen B.V. Hieronder vindt u de documenten van Univé Pensioen B.V.