Ga naar inhoud
Twee lachende vrouwen bij een waterval tijdens hun reis in Suriname
Twee lachende vrouwen bij een waterval tijdens hun reis in Suriname

Reisverzekering Suriname

Ga goed voorbereid op vakantie naar Suriname met een Univé-reisverzekering.

Sluit je reisverzekering af

Voor natuurliefhebbers is Suriname een paradijs. Zo'n 80 procent van de oppervlakte van het land bestaat uit regenwoud. Je kunt hier prachtige wandeltochten maken en de unieke flora en fauna van Suriname bewonderen. Ook de hoofdstad Paramaribo is zeker een bezoek waard. Je kunt hier historische gebouwen bewonderen, zoals de Sint Petrus- en Pauluskathedraal, of wandelen door de bijzondere Palmentuin. Je kijkt je ogen uit en leert bovendien meer over de geschiedenis en cultuur van Suriname.

Waarom heb je een reisverzekering nodig voor Suriname?

Met een reisverzekering ga je op een zeker gevoel op vakantie. Of er nu een probleem is met je bagage of je ziek wordt op reis, met een reisverzekering ben je verzekerd van hulp. Zo kun jij onbezorgd genieten van je reis naar Suriname.

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Waarvoor ben je verzekerd?

Een reisverzekering verzekert je van hulp in noodgevallen. Bijvoorbeeld als je een nare val maakt en naar het ziekenhuis moet. Ook krijg je een vergoeding voor extra reis- en verblijfskosten die je moet maken. Bijvoorbeeld als je door vertraging van je vlucht naar huis een nacht langer in Suriname moet blijven.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering voor Suriname

Een rondreis door Suriname

Omdat Suriname rijk is aan bijzondere natuur, geschiedenis en cultuur, is het zeker aan te raden om hier een rondreis te maken. Dit geeft je de kans om zowel de uitgestrekte jungle te verkennen als om meer te ontdekken over de historie van het land.

Verzeker je bagage

Van Nederland naar Suriname is het zo'n 9 uur vliegen. De kans bestaat dat er op het vliegveld of onderweg schade ontstaat aan je bagage. Daarom is het verstandig om deze goed te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk met de aanvullende dekking Bagage en geld bij je reisverzekering.

Daarom kiezen reizigers voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6