Ga naar inhoud

Tijdelijke pechhulp in Europa

Autopech in het buitenland komt vaker voor dan je denkt. Eén op de vijf automobilisten krijgt er mee te maken. Daarom is het belangrijk om goed verzekerd op weg te gaan. Pechhulp in het buitenland kun je op verschillende manieren verzekeren. Wil je alleen pechhulp voor een korte periode verzekeren? Kies dan voor een tijdelijke pechhulpdekking via de reisverzekering.

Tijdelijke pechhulp in Europa

Reisverzekering met tijdelijke auto pechhulp in Europa

Ga je één keer in het jaar met de auto op vakantie in Europa? En wil je ook in het buitenland hulp bij autopech? Dan is een kortlopende reisverzekering met aanvullende dekking pechhulp iets voor jou. Je betaalt dan alleen pechhulp premie voor de dagen dat je op reis bent. Met deze dekking krijg je hulp bij pech, een ongeval of diefstal met je auto in het buitenland. Deze pechhulpdekking  geldt ook voor pech met je camper of caravan. Je hoeft daar dus geen aparte verzekeringen voor af te sluiten. Dat is wel zo handig.

Tijdelijke reisverzekering met pechhulp afsluiten bij Univé

Bij Univé sluit je gemakkelijk en snel een kortlopende reisverzekering af met de aanvullende dekking pechhulp. De hoogte van je premie is afhankelijk van:

  • Hoe lang je op vakantie gaat.
  • Met hoeveel personen je bent.
  • Welke aanvullende dekkingen je kiest.

Benieuwd hoeveel jij betaalt?

Bereken je premie


Pechhulp bij je autoverzekering

Een andere manier om pechhulp in Europa te regelen, is via je autoverzekering. Bij Univé kun je dan kiezen voor de aanvullende dekking Pechhulp Buitenland. Hiermee krijg je altijd hulp bij pech met je auto in alle landen die op de groene kaart staan. Je sluit deze dekking al af vanaf € 2,52 per maand.

Let op: andere noodgevallen op reis, zoals ziekte of overlijden, zijn niet verzekerd bij de autoverzekering met Pechhulp Buitenland.

Meer lezen over pechhulp: