Deze pagina is niet zo spannend. Net als onze Univé Zorg Select.


Univé Zorg Select is een zorgverzekering (natura) met de laagste premie van Univé. U betaalt maar € 98,75 per maand bij een standaard eigen risico van € 385,-. U kunt deze basisverzekering uitbreiden met vier losse modules: fysiotherapie, tandheelkunde, medische spoedeisende hulp in het buitenland en/of alternatieve geneeswijzen.

Nieuw in 2017: u kunt Univé Zorg Select nu ook uitbreiden met een aanvullend pakket Goed, Beter of Best. Daarbij kunt u ook kiezen voor een aanvullend tandpakket Tand Goed, Tand Beter of Tand Best. Hierin is bijvoorbeeld orthodontie voor uw kind meeverzekerd. Zo verzekert u uw gezondheid precies op maat.

Bereken uw premie

 

Enkele voordelen van Univé Zorg Select

  • Naar wens uit te breiden met
    • vier aanvullende modules: Fysio, Tand,  Buitenland en Alternatief;
    • of de aanvullende pakketten Goed, Beter of Best en/of Tand Goed, Tand Beter of Tand Best.
  • Online declareren en gegevens inzien via Mijn Univé Zorg

Zorgaanbieders en vergoedingen

  • U kunt altijd naar uw eigen huisarts.
  • Spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen in Nederland. 
  • 100% vergoeding gecontracteerde zorgaanbieders en voor 5 behandelingen alleen naar zorgaanbieders die de zorgvernieuwing stimuleren. 
  • 70% vergoeding niet-gecontracteerde zorgaanbieders.

Bekijk het vergoedingenoverzicht van Univé Zorg Select.

75% van de apotheken is gecontracteerd

Net als in 2016 kunt u ook in 2017 terecht bij 75% van alle apotheken in Nederland. Dit zijn apotheken die voldoen aan onze kwaliteitsnormen en waarbij u niet alleen een filiaal kunt bezoeken, maar ook online kunt bestellen. Zo is er in stedelijk gebied altijd een gecontracteerde apotheek binnen 5 km afstand. Voor landelijk gebied is dit maximaal 10 km. Het aanbod van apotheken is iets gewijzigd. Controleer daarom of uw apotheek ook in 2017 weer is gecontracteerd. In Vergelijk en kies ziet u direct met welke apotheek wij een contract hebben.

Gaat u naar een niet-gecontracteerde apotheek? Dan krijgt u maximaal 70% vergoed van de gemiddeld gecontracteerde tarieven.

Univé Zorg Select stimuleert zorgvernieuwingen

Hieronder vindt u voorbeelden van de vijf behandelingen waarvoor u alleen naar zorgaanbieders mag die zorgvernieuwingen stimuleren.

Aanvullende verzekeringen Univé Zorg Select

Kiest u voor Univé Zorg Select, dan kunt u uw basisverzekering uitbreiden met aanvullende zorgverzekeringen.

Bereken uw premie

Collectieve zorgverzekering en Univé Zorg Select

Heeft u nu een collectieve zorgverzekering van Univé en kiest u in 2017 voor Univé Zorg Select? Dan vervallen uw collectieve korting en andere collectieve voordelen. U kunt de overstap telefonisch regelen. Bel hiervoor met onze Klantenservice Zorg via 072 527 75 95 (lokaal tarief).

Meer weten over de zorgverzekering?