Ga naar inhoud

Opel Vivaro verzekering

Heb je een eigen onderneming en een Opel Vivaro of Vivaro Electric als zakelijke bestelauto? Verzeker je Opel Vivaro met de bedrijfsautoverzekering van Univé. Kies uit WA, WA+ of All Risk verzekering en voeg aanvullende dekkingen zoals Pechhulp, Inzittendenverzekering en Rechtshulp verkeer toe. Benieuwd naar de premie voor jouw bestelbus? Vul je kenteken in en bereken direct je premie.

Bereken in 2 minuten de premie voor je bedrijfsauto

  • Snelle schadeafhandeling
  • Meerdere bestuurders verzekerd
  • Tot 10% pakketkorting

Kies een verzekering voor jouw Opel Vivaro bedrijfswagen

De All Risk bedrijfsautoverzekering is de meest uitgebreide verzekering voor jouw Opel Vivaro bestelbus. Met All Risk zijn schades aan je eigen bestelauto verzekerd, ook als je deze zelf veroorzaakt. Met WA+ ben je verzekerd bij schade die je veroorzaakt aan anderen, maar ook bij schades zoals brand, diefstal en storm aan je eigen Opel Vivaro. Met een WA-verzekering ben je enkel verzekerd bij schade die je veroorzaakt bij anderen of aan andermans spullen.

Je Opel Vivaro aanvullend verzekeren

Naast WA, WA+ en All Risk kun je jouw Opel Vivaro bij Univé extra verzekeren met aanvullende dekkingen. Kies bijvoorbeeld voor Pechhulp om verzekerd te zijn van hulp bij pech, zowel onderweg als thuis op de oprit. Heb je een splinternieuwe Opel Vivaro? Dan kun je ook kiezen voor de Nieuwwaarderegeling. Hiermee is jouw nieuwe Opel Vivaro het eerste jaar verzekerd tegen nieuwwaarde in plaats van vervangingswaarde.

Heb je vragen over de Opel Vivaro verzekering?

Wil je meer weten over het verzekeren van jouw Opel Vivaro? Of heb je vragen over de groene kaart, no-claimkorting, bonus-malusladder of schadevrije jaren? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Klanten geven onze bedrijfsautoverzekering gemiddeld een 8,9

Goed om te weten over de Opel Vivaro verzekering

Als je meerdere schadeverzekeringen bij Univé hebt, ontvang je automatisch pakketkorting. Hoe meer soorten schadeverzekeringen je hebt, hoe hoger de korting kan worden, tot maximaal 10%.

Schadevrije jaren beïnvloeden de no-claimkorting van je bedrijfsautoverzekering. Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe hoger de korting op je premie is. Als je een jaar rijdt zonder schade te claimen, stijg je één trede op de bonus-malusladder. Wil je weten hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd en hoe hoog je no-claimkorting is? Deze informatie vind je in Mijn Univé Zakelijk of op je polisblad.

Als ondernemer verzeker je jouw Opel Vivaro eenvoudig bij Univé. Onze bedrijfsautoverzekering is geschikt voor zowel zzp'ers als mkb'ers. Wil je in één keer meerdere zakelijke verzekeringen voor je bedrijf afsluiten? Dat kan met ons ondernemerspakket. Dit pakket is een alles-in-één oplossing die je volledig op maat kunt afstemmen.

Als je vaak je eigen bedrijfsgoederen en gereedschappen in je Opel Vivaro vervoert, is het verstandig om deze ook te verzekeren. Dit kan met de Eigen vervoerverzekering. Met deze verzekering zijn je spullen gedekt tegen schade, brand en diefstal. Sluit de Eigen vervoerverzekering af naast je bedrijfsautoverzekering. Zo zijn je spullen altijd verzekerd, zelfs wanneer je bus geparkeerd staat, dag en nacht.

Standaard heb je een eigen risico van € 250. Je kunt ook kiezen voor een eigen risico van € 500 of € 1.000. Bij ruitschade is het eigen risico lager als de schade hersteld wordt door een geselecteerd herstelbedrijf.

Als je Opel Vivaro verzekerd is met de bedrijfsautoverzekering, zijn privéritten ook gedekt. Je kunt dus zonder problemen privékilometers rijden in je bestelauto.

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Angelique Schuurman, contentspecialist verzekeringen. Alle informatie wordt gecontroleerd door onze productspecialist Tomas van Goor.

Veelgestelde vragen over de bedrijfsautoverzekering

Voorwaarden en documenten

Welke verzekering kies ik voor mijn Opel Vivaro?

Welke verzekering het best past bij jouw onderneming en Opel Vivaro hangt af van verschillende factoren. De leeftijd van de bedrijfsauto speelt hierbij bijvoorbeeld rol. Voor een nieuwe Opel Vivaro raden we een All Risk verzekering aan. Dit is de meest uitgebreide dekking, waarbij ook schades aan je eigen bestelauto zijn verzekerd. Voor een oudere bedrijfsauto is vaak WA of WA+ voldoende. Met WA+ zijn schades aan anderen en schades zoals brand en diefstal aan je eigen bus verzekerd. Met WA ben je enkel verzekerd voor schade aan anderen. Schades aan je eigen Opel Vivaro zijn hiermee niet gedekt.

Direct je Opel Vivaro verzekeren met de Univé bedrijfsautoverzekering

Sluit vandaag nog je zakelijke bedrijfsautoverzekering bij Univé af voor je Opel Vivaro. Altijd dagelijks opzegbaar.

Bereken je premie

of sluit direct af