Ga naar inhoud

Pechhulp

Pech met je bedrijfsauto? Met de aanvullende verzekering Pechhulp ben je verzekerd van snelle en vakkundige hulp om je snel weer op weg te helpen. Je kunt pechhulp afsluiten bij je bedrijfsautoverzekering.

Bereken in 2 minuten de premie voor je bedrijfsauto

Wat valt er onder Pechhulp van Univé?

Je hebt de mogelijkheid om Pechhulp af te sluiten bij je bedrijfsautoverzekering. Pechhulp Binnenland is enkel geldig in Nederland. Rijd je veel in het buitenland met je bedrijfsauto? Dan kan Pechhulp Buitenland goed van pas komen, hiermee ben je verzekerd van pechhulp in alle landen op de groene kaart. Voor vrachtwagens is er helaas geen pechhulp beschikbaar. 

Klanten geven onze bedrijfsautoverzekering gemiddeld een 8,8

Daarom kiezen ondernemers voor Pechhulp

Goed om te weten over Pechhulp

Univé Pechhulp is gekoppeld aan het kenteken van je bedrijfsauto, niet aan jou persoonlijk of aan je bedrijf. Dus als iemand anders in je bedrijfsauto rijdt en pech heeft, is de pechhulp nog steeds geldig

Kan jouw bedrijfsauto niet binnen 24 uur (in Nederland) of 48 uur (in het buitenland) gerepareerd worden? Dan ontvang je van Univé Pechhulp € 100 per dag voor een vervangende auto. Deze vergoeding geldt tot maximaal 5 werkdagen. Je dient zelf voor een vervangende bedrijfsauto te zorgen, en de kosten voor brandstof zijn ook voor eigen rekening.

Kan de bedrijfsauto niet ter plaatse gerepareerd worden, dan zorgen we ervoor dat deze wordt vervoerd naar één adres naar keuze in Nederland of naar de dichtstbijzijnde garage in het buitenland. Pechhulp is niet geldig wanneer je zelf een berger regelt voor het vervoeren van je bedrijfsauto. Neem daarom altijd contact op met de Univé Alarmcentrale bij pech.

In het geval dat de locatie gesloten is, bijvoorbeeld in de nacht, dan wordt de bedrijfsauto eerst meegenomen door het sleepbedrijf. Zodra de locatie weer open is, zal de bedrijfsauto daarheen worden vervoerd.

Bij Univé hebben we Pechhulp Binnenland en Buitenland. Maar welke Pechhulp ben je nodig?

Met de Pechhulp Binnenland van Univé ben je gedekt voor pechhulp in Nederland. Pechhulp Nederland omvat ook dekking voor jouw woonplaats, zodat je bij pech in de buurt van huis of op je bedrijfslocatie kunt rekenen op snelle hulp.

We komen ter plaatse om jouw bedrijfsauto te repareren. Als ter plaatse repareren niet mogelijk is, ontvang je een vergoeding van maximaal € 100 voor 5 dagen om vervangend vervoer te regelen. 

Met Pechhulp Buitenland van Univé ben je gedekt voor pechhulp in alle landen op de groene kaart. De groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs waarmee je aantoont dat je bedrijfsauto minimaal WA verzekerd is. Op de groene kaart vind je alle 28 landen in EU-landen. Wil je precies weten welke landen op de groene kaart staan? Deze kun je eenvoudig downloaden in Mijn Univé Zakelijk.

Met de Pechhulp Binnenland van Univé ben je verzekerd tegen pechgevallen zoals een lekke band, een lege accu, een lege tank of het per ongeluk tanken van verkeerde brandstof. We bieden ook hulp als je de sleutels in een afgesloten bedrijfsauto hebt laten zitten. Met Pechhulp Buitenland staan we voor je klaar bij pech, diefstal of een ongeval met je bedrijfsauto.

Veelgestelde vragen over Pechhulp

Andere aanvullende dekkingen voor je bedrijfsauto

Sluit direct pechhulp af voor jouw bedrijfsauto

Dan zorgen we ervoor dat je snel weer op weg bent na pech.

Bereken je premie of sluit direct af