Ga naar inhoud

Peugeot Expert verzekering

Heb je een Peugeot Expert Pro, Asphalt, Premium en Grip aangeschaft voor je bedrijf? Dan wil je deze natuurlijk goed verzekeren. Bij Univé doe je dit met de bedrijfsautoverzekering. Je kunt je Peugeot Expert verzekeren met een WA, WA+ of All Risk bedrijfsautoverzekering. Daarnaast heb je nog de keuze uit aanvullende verzekeringen, zoals Pechhulp, Rechtshulp verkeer of de Eigen vervoerverzekering voor je Expert bestelbus. 

Bereken in 2 minuten de premie voor je bedrijfsauto

  • Snelle schadeafhandeling
  • Meerdere bestuurders verzekerd
  • Tot 10% pakketkorting

Kies een verzekering voor jouw Peugeot Expert bedrijfswagen

In Nederland ben je verplicht om jouw Peugeot Expert minimaal te verzekeren met een WA-verzekering. De WA-verzekering dekt schades die je veroorzaakt aan anderen of andermans spullen. Wil je je Expert uitgebreider verzekeren, kies dan voor WA+ of All Risk.

Je Peugeot Expert bus aanvullend verzekeren

Naast de basisverzekering van je Peugeot Expert bestelbus, kun je er ook voor kiezen om aanvullende dekkingen af te sluiten. Zo bescherm je je passagiers met de Inzittendenverzekering en ben je verzekerd van pech onderweg met de dekking Pechhulp. Wil je eigen goederen en gereedschappen in je Peugeot Expert verzekeren tegen schade en diefstal? Kies dan voor de Eigen vervoerverzekering.

Heb je vragen over de Peugeot Expert verzekering?

Wil je meer weten of heb je vragen over het verzekeren van je Expert? Of heb je vragen over de groene kaart, no-claimkorting of schadevrije jaren? Neem dan contact met ons op.

Klanten geven onze bedrijfsautoverzekering gemiddeld een 8,9

Goed om te weten over de Peugeot Expert verzekering

Als je meerdere schadeverzekeringen bij Univé hebt, ontvang je automatisch pakketkorting. Hoe meer soorten schadeverzekeringen je hebt, hoe hoger de korting. Dit kan oplopen tot wel 10% korting.

Elk jaar dat je zonder schade rijdt met je bedrijfsauto, stijg je één trede op de bonus-malusladder. Deze zijn gekoppeld aan het aantal schadevrije jaren. Met meer schadevrije jaren ontvang je een hogere no-claimkorting. Wil je weten hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd met je bedrijfsauto? Dit kun je bekijken in Mijn Univé Zakelijk of op je polisblad.

De bedrijfsautoverzekering van Univé is voor zzp'ers en mkb’ers die hun Peugeot Expert bus willen verzekeren. Als ondernemer heb je bij Univé ook de optie om ons ondernemerspakket te kiezen. Dit is een alles-in-één-pakket die op maat is gemaakt om je bedrijf te beschermen.

De bedrijfsautoverzekering dekt niet automatisch je eigen goederen en gereedschappen die je vervoert in je Peugeot Expert bedrijfswagen. Wil je deze items verzekeren tegen schade en diefstal? Dan kun je overwegen om een Eigen Vervoerverzekering voor je Peugeot bestelbus af te sluiten. Met deze verzekering zijn je spullen dag en nacht gedekt, zelfs wanneer de bus geparkeerd staat.

Standaard heb je een eigen risico van € 250. Je kunt ook kiezen voor een eigen risico van € 500 of € 1.000. Bij ruitschade is het eigen risico lager als de schade hersteld wordt door een geselecteerd herstelbedrijf.

Gebruik je jouw zakelijke Peugeot Expert ook wel eens voor privéritten? Met de bedrijfsautoverzekering van Univé ben je automatisch ook privé verzekerd. Zorg er wel voor dat de bedrijfsauto op naam van het bedrijf staat bij de zakelijke autoverzekering.

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Angelique Schuurman, contentspecialist verzekeringen. Alle informatie wordt gecontroleerd door onze productspecialist Tomas van Goor.

Veelgestelde vragen over de bedrijfsautoverzekering

Voorwaarden en documenten

Welke verzekering kies ik voor mijn Peugeot Expert?

Je wilt je Peugeot Expert Pro, Asphalt of Grip zo goed mogelijk verzekeren. Je Expert verzeker je eenvoudig bij Univé. Is je Expert bestelbus al wat ouder, dan is een WA of WA+ bedrijfsautoverzekering vaak voldoende. Wil je ook schades aan je eigen bestelbus verzekerd, omdat deze net nieuw is aangeschaft? Kies dan voor de All Risk bedrijfsautoverzekering. Hiermee ben je ook voor schades door eigen toedoen verzekerd.

Direct je Peugeot Expert verzekeren met de Univé bedrijfsautoverzekering.

Sluit vandaag nog je zakelijke bedrijfsautoverzekering bij Univé af voor je Peugeot Expert. Altijd dagelijks opzegbaar.

Bereken je premie

of sluit direct af