Ga naar inhoud

All Risk bedrijfsautoverzekering

De All Risk bedrijfsautoverzekering is de meest uitgebreide verzekering voor je bestelauto of vrachtwagen. Je bent niet alleen verzekerd voor schade aan anderen, maar ook voor schade aan je eigen voertuig, zelfs als je deze schade zelf veroorzaakt hebt. All Risk is zeer geschikt voor bedrijfsauto's tot 6 jaar oud. 

Wat is verzekerd met de All Risk bedrijfsautoverzekering?

Met de All Risk bedrijfsautoverzekering ben je verzekerd voor schade aan anderen én aan je eigen voertuig. All Risk is de meest uitgebreide verzekering voor je bedrijfsauto of vrachtwagen

Aanvullende dekkingen voor je bedrijfsauto

Extra goed verzekerd zijn? Je kunt de All Risk bedrijfsautoverzekering eenvoudig uitbreiden met een aantal andere aanvullende verzekeringen.

Voorwaarden, documenten en verzekeringskaart

Goed om te weten over de All Risk bedrijfsautoverzekering

Ontvang tot wel 10% korting op je schadeverzekeringen. Heb je meerdere schadeverzekeringen bij Univé afgesloten? Hoe meer verzekeringen je hebt, hoe hoger de korting.

Met de All-Risk bedrijfsautoverzekering is je bedrijfsauto standaard verzekerd tegen de vervangingswaarde. De vervangingswaarde is de geschatte kosten voor de aanschaf van een vergelijkbare bedrijfsauto. Hierbij wordt rekening gehouden met afschrijving, dus met het bedrag waarmee de waarde van de bestelauto is verminderd. Wil je je bestelauto tegen nieuwwaarde verzekeren? Dit kan tot 1 jaar bij een nieuwe bedrijfsauto met de Nieuwwaarderegeling

Elk jaar dat je zonder schade rijdt met je bedrijfsauto, klim je één trede omhoog op de bonus-malusladder. Deze trede hangt samen met het aantal schadevrije jaren. Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, des te hoger is de no-claimkorting. Wil je weten hoeveel schadevrije jaren je hebt verzameld met je bedrijfsauto? Deze informatie is beschikbaar in Mijn Univé Zakelijk of op je polisblad.

Standaard is het eigen risico € 250,-. Het is mogelijk het eigen risico te verhogen naar € 500,- of € 1.000,-. Het eigen risico is lager bij ruitschade die hersteld wordt door een geselecteerd herstelbedrijf. 

Heb je pech onderweg? Onze hulpdienst staat 24/7 voor je klaar om je bij te staan. Als het onze pechhulp niet lukt om je bedrijfsauto ter plekke te repareren, dan zorgen wij ervoor dat je vervangend vervoer kunt inschakelen. Je kunt eenvoudig pechhulp toevoegen aan je All-Risk bedrijfsautoverzekering.

Raak je met je bedrijfsauto betrokken bij een juridisch conflict? Met Rechtshulp kunnen jij en je passagiers rekenen op juridische bijstand. Ook als iemand anders jouw auto bestuurde, heb je hier recht op. Rechtshulp verkeer sluit je eenvoudig af bij je All-Risk bedrijfsautoverzekering.

All Risk? Of toch een WA of WA+ bedrijfsautoverzekering?

Twijfel je over de All Risk bedrijfsautoverzekering? Vergelijk hieronder de verschillende verzekeringen zoals WA en WA+  en ontdek wat het beste bij jou en je bedrijfsauto past.

Veelgestelde vragen over de All Risk bedrijfsautoverzekering

Andere interessante verzekeringen voor je bedrijfsauto

Daarom kiezen meer dan 85.000 ondernemers voor onze bedrijfsautoverzekering

Wat doen bij schade aan je bedrijfsauto?

Kies voor de All Risk bedrijfsautoverzekering van Univé

Zo ben je altijd verzekerd voor schade aan anderen én aan je eigen voertuig.

Bereken je premie

of sluit direct af