Ga naar inhoud

All Risk verzekering voor uw bedrijfsauto

All Risk (Volledig Casco) is onze meest uitgebreide bedrijfsautoverzekering. Daarmee bent u verzekerd voor schade aan anderen en voor schade aan uw eigen bedrijfsauto. Zelfs als het uw eigen schuld is.

Voor bedrijfsauto’s tot 6 jaar oud.

Welke bestelauto of vrachtwagen wilt u verzekeren?

  • Dag en nacht hulp bij schade
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Vervangend vervoer bij schade

Wat is verzekerd met de All Risk bedrijfsautoverzekering van Univé?

De All Risk (Volledig Casco) voor uw vrachtwagen of bestelauto is de meest uitgebreide verzekering. Met deze verzekering bent u verzekerd voor schade aan anderen én aan uw eigen bedrijfsauto

Aanvullende dekkingen voor uw bedrijfsauto

U kunt de bedrijfswagenverzekering Volledig Casco uitbreiden met de volgende dekkingen.

Voorwaarden en verzekeringskaart

Bekijk alle documenten van onze bedrijfsautoverzekering.

Heeft u al een bedrijfsautoverzekering bij Univé? Uw dekking en polisvoorwaarden vindt u in Mijn Univé Zakelijk onder het tabblad ‘Verzekeringen’.

All Risk? Of toch een WA Beperkt Casco of WA bedrijfsautoverzekering?

Twijfelt u over de All Risk bedrijfsautoverzekering? Vergelijk hieronder de verschillende dekkingen en bekijk wat het beste bij u en uw bedrijfsauto past. 

Goed om te weten

U ontvangt tot wel 10% voordeel met onze pakketkorting. Hoe meer schadeverzekeringen u bij ons heeft, hoe hoger de korting. De korting wordt automatisch verrekend.

Onze bedrijfsautoverzekering is ook voor zpp'ers zeer geschikt. Heeft u een eigen cateringbedrijf of bent u zelfstandig ondernemer in de bouw? In beide gevallen wilt u goed verzekerd in uw bedrijfsbus rondrijden.

Rijdt u ook dit jaar weer schadevrij met uw bedrijfsauto, dan heeft dit positieve invloed op uw aantal schadevrije jaren. Wanneer u schadevrij rijdt, stijgt u namelijk weer één trede op de malusladder. Op Mijn Univé Zakelijk of op uw polisblad kunt u zien hoeveel schadevrije jaren u heeft.

In een paar minuten is uw zaak goed verzekerd. Goed, beter of best? Kies wat het beste bij u past en profiteert direct tot 5% pakketkorting.

Autopech onderweg naar een zakelijke afspraak? Onze professionele hulpdienst staat voor u klaar en helpt u weer op weg. Lukt het niet uw bedrijfsauto te repareren dan vergoeden wij vervangend vervoer naar uw bestemming.

Raakt u betrokken bij een juridisch conflict dan zijn u en uw passagiers verzekerd van juridische bijstand. Ook als iemand anders op dat moment de bestuurder was in uw auto.

Het eigen risico is standaard € 250,-. U kunt ook kiezen voor een eigen risico van € 500,- of € 1.000,-. Het eigen risico is lager wanneer ruitschade wordt hersteld door een geselecteerd herstelbedrijf. Ook bij diefstal van uw bedrijfsauto geldt een uitzondering. Het eigen risico vervalt bij diefstal wanneer uw bedrijfsauto is voorzien van een alarmsysteem.

Collectiviteitskorting is een premiekorting voor de leden van de organisaties waarmee we afspraken hebben. Bent u lid van één van deze organisaties dan geldt de korting ook voor u.

Verzekeringen bij de All Risk bedrijfsautoverzekering

Verzekeringen die voor u ook interessant kunnen zijn.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over de All Risk bedrijfsautoverzekering.

Kies voor de All Risk bedrijfsautoverzekering van Univé