Ga naar inhoud

WA+ bedrijfsautoverzekering

Met de WA+ (Beperkt Casco) bedrijfsautoverzekering ben je niet alleen verzekerd bij schade aan anderen, maar ook voor sommige schades aan je eigen bestelauto of vrachtwagen. De WA+ bedrijfsautoverzekering is zeer geschikt voor bedrijfsauto's die 6 tot 9 jaar oud zijn. 

Bereken in 2 minuten de premie voor je bedrijfsauto

Wat is verzekerd met de WA+ bedrijfsautoverzekering?

Met de WA+ bedrijfsautoverzekering van Univé ben je verzekerd voor schade aan anderen die jij met je bedrijfsauto veroorzaakt. Daarnaast ben je ook voor bepaalde schades aan je eigen voertuig verzekerd zoals diefstal, brand of ruitschade. 

Aanvullende dekkingen voor je bedrijfsauto

Extra goed verzekerd zijn? Je kunt de WA+ bedrijfsautoverzekering eenvoudig uitbreiden met een aantal andere aanvullende verzekeringen.

Voorwaarden, documenten en verzekeringskaart

Goed om te weten over de WA+ bedrijfsautoverzekering

Als je meerdere schade verzekeringen hebt bij Univé, krijg je automatisch pakketkorting. Hoe meer verzekeringen je hebt, hoe hoger de korting. Deze kan oplopen tot wel 10% korting

Met de WA+ bedrijfsauto verzekering ben je ook verzekerd tegen een aantal schades aan je eigen bedrijfsauto. Dit zijn schades zoals: brand, diefstal, kortsluiting en ruitschade. Ook natuurschade en schade door loslopende dieren vallen onder de WA+ bedrijfsautoverzekering. Wil je alle schade aan je eigen bedrijfsauto verzekerd hebben? Kies dan voor All-Risk.

Standaard is het eigen risico € 250,-. Het is mogelijk het eigen risico te verhogen naar € 500,- of € 1.000,-. Het eigen risico is lager bij ruitschade die hersteld wordt door een geselecteerd herstelbedrijf. 

Elk jaar dat je zonder schade rijdt met je bedrijfsauto, klim je één trede omhoog op de bonus-malusladder. Deze trede hangt samen met het aantal schadevrije jaren. Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, des te hoger is de no-claimkorting. Wil je weten hoeveel schadevrije jaren je hebt verzameld met je bedrijfsauto? Deze informatie is beschikbaar in Mijn Univé Zakelijk of op je polisblad.

Heb je pech onderweg? Onze hulpdienst staat 24/7 voor je klaar om je bij te staan. Als het onze pechhulp niet lukt om je bedrijfsauto ter plekke te repareren, dan zorgen wij ervoor dat je vervangend vervoer kunt inschakelen. Je kunt eenvoudig pechhulp toevoegen aan je WA+ bedrijfsautoverzekering.

Raak je met je bedrijfsauto betrokken bij een juridisch conflict? Met Rechtshulp kunnen jij en je passagiers rekenen op juridische bijstand. Ook als iemand anders jouw auto bestuurde, heb je hier recht op. Rechtshulp verkeer sluit je eenvoudig af bij je WA+ bedrijfsautoverzekering.

Met de WA+ bedrijfsautoverzekering is je bedrijfsauto standaard verzekerd tegen de vervangingswaarde. De vervangingswaarde is de geschatte kosten voor de aanschaf van een vergelijkbare bedrijfsauto. Hierbij wordt rekening gehouden met afschrijving, dus met het bedrag waarmee de waarde van de auto is verminderd.

WA+? Of toch een WA of All Risk bedrijfsautoverzekering

Twijfel je of de WA+ bedrijfsautoverzekering voldoende is voor jouw bedrijfsauto? Of wil je graag alle schades aan je eigen voertuig verzekeren met een All Risk verzekering? Vergelijk hieronder de verschillende verzekeringen en kies degene die het best bij jouw bedrijfsauto past. 

Veelgestelde vragen over de WA+ bedrijfsautoverzekering

Andere interessante verzekeringen voor je bedrijfsauto

Daarom kiezen meer dan 85.000 ondernemers voor onze bedrijfsautoverzekering

Wat doen bij schade aan je bedrijfsauto?

Kies voor de WA+ bedrijfsautoverzekering van Univé

Zo ben je niet alleen verzekerd voor schade aan anderen, maar ook bij sommige schades aan je eigen bedrijfsauto.

Bereken je premie

of sluit direct af