Ga naar inhoud

Volkswagen Caddy verzekering

Ben je eigenaar geworden van een nieuwe Volkswagen Caddy? Dit kan zijn een Caddy Cargo, Caddy Maxi of de elektrische e-Caddy. Je zakelijke Volkswagen bestelbus verzeker je met de bedrijfsautoverzekering van Univé. Je hebt keuze uit de WA, WA+ of All Risk bestelautoverzekering. Met All Risk is je nieuwe bestelbus verzekerd tegen schades, ook wanneer je deze zelf veroorzaakt. Benieuwd naar de premie voor je Volkswagen Caddy? Vul dan het kenteken in en bereken direct je premie.

Bereken in 2 minuten de premie voor je bedrijfsauto

  • Snelle schadeafhandeling
  • Meerdere bestuurders verzekerd
  • Tot 10% pakketkorting

Kies een verzekering voor jouw Volkswagen Caddy bestelwagen

Verzeker je Volkswagen Caddy bestelbus minimaal met de wettelijk verplichte WA-verzekering. Wil je een uitgebreidere dekking waarbij schades zoals brand en diefstal zijn verzekerd? Kies dan voor WA+. Als je schades door eigen toedoen verzekerd wilt hebben, is All Risk het meest geschikt voor jouw Volkswagen Caddy.

Je Volkswagen Caddy aanvullend verzekeren

Bij Univé kun je jouw Volkswagen Caddy ook aanvullend verzekeren. Bescherm jezelf en je passagiers goed met de Inzittendenverzekering, zelfs als er geen schuldige partij is. En als een ongeval leidt tot een conflict, staan wij klaar met Rechtshulp verkeer voor juridische bijstand. Wil je ook je eigen goederen en gereedschappen verzekerd hebben tegen schade en diefstal? Sluit dan de Eigen vervoerverzekering af bij je Volkswagen Caddy verzekering.

Heb je vragen over de Volkswagen Caddy verzekering?

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een Volkswagen Caddy verzekering? Of heb je vragen over schadevrije jaren, bonus-malus, no-claimkorting of de groene kaart? Neem direct contact met ons op.

Klanten geven onze bedrijfsautoverzekering gemiddeld een 8,9

Goed om te weten over de Volkswagen Caddy verzekering

Als je meerdere schadeverzekeringen bij Univé hebt lopen, profiteer je automatisch van onze pakketkorting. Hoe meer soorten schadeverzekeringen je hebt, hoe hoger de korting. Je voordeel kan oplopen tot maar liefst 10% korting.

Ieder jaar dat je geen schade claimt met je Volkswagen Caddy, stijg je één trede op de bonus-malusladder. Deze zijn namelijk gekoppeld aan het aantal schadevrije jaren. Met meer schadevrije jaren ontvang je een hogere no-claimkorting. Op Mijn Univé Zakelijk of op je polisblad kun je zien hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd.

De bedrijfsautoverzekering van Univé is ideaal voor zzp'ers en mkb’ers die hun Volkswagen Caddy willen verzekeren. Stel de verzekering zo samen dat deze altijd past bij jouw bedrijf. Als ondernemer kun je ook kiezen voor ons ondernemerspakket. Hiermee bescherm je jouw onderneming precies zoals jij dat wilt.

De spullen in je Volkswagen Caddy bestelbus zijn niet automatisch meeverzekerd op je bedrijfsautoverzekering. Wil je ze beschermen tegen schade en diefstal? Sluit dan de Eigen vervoerverzekering voor je VW Caddy af. Hiermee zijn je eigen spullen dag en nacht verzekerd, zelfs als de bus geparkeerd staat.

Standaard heb je een eigen risico van € 250. Je hebt ook de keuze voor een eigen risico van € 500 of € 1.000 in ruil voor een lagere premie. Bij ruitschade geldt een lager eigen risico als de schade hersteld wordt door een geselecteerd herstelbedrijf.

Rijd je ook privékilometers in je Volkswagen Caddy? Met onze bedrijfsautoverzekering ben je ook tijdens privéritten verzekerd.

Informatie gecontroleerd door een expert

De content op deze pagina is geschreven door Angelique Schuurman, contentspecialist verzekeringen. Alle informatie wordt gecontroleerd door onze productspecialist Tomas van Goor.

Veelgestelde vragen over de bedrijfsautoverzekering

Voorwaarden en documenten

Welke verzekering kies ik voor mijn Volkswagen Caddy bestelbus?

Welke verzekering het beste past bij jouw Volkswagen Caddy hangt af van verschillende factoren. Bij een gloednieuwe Caddy is een All Risk bedrijfsautoverzekering het meest geschikt. Hiermee ben je voor de meeste schades gedekt, ook als je deze zelf veroorzaakt. Heb je een wat oudere Volkswagen Caddy? Dan kan het voldoende zijn om deze te verzekeren met een WA of WA+. Met een WA-verzekering ben je alleen gedekt bij schade aan anderen. Met een WA+-verzekering zijn bepaalde schades zoals brand en diefstal ook verzekerd.

Direct je Volkswagen Caddy verzekeren met de Univé bedrijfsautoverzekering

Sluit vandaag nog je zakelijke bestelautoverzekering bij Univé af voor je Volkswagen Caddy. Altijd dagelijks opzegbaar.

Bereken je premie

of sluit direct af