Ga naar inhoud
Man en vrouw op zoek naar juiste bestemming tijdens reis in Azië
Man en vrouw op zoek naar juiste bestemming tijdens reis in Azië

Reisverzekering Azië

Ga goed voorbereid op reis naar Azië met een reisverzekering van Univé.

Sluit je reisverzekering af

Bijzondere oude tempels, heerlijk eten en unieke natuur: in Azië valt veel te ontdekken. Het is daarom ook geen wonder dat dit continent een populaire vakantiebestemming is. Of je nu een paar weken op vakantie wilt of een paar maanden wilt backpacken. Ga bijvoorbeeld surfen in Indonesië, rondreizen in Japan of heerlijk op het strand liggen in Thailand.

Waarom heb je een reisverzekering voor Azië nodig?

Heerlijk genieten van je reis naar Azië, zonder zorgen over wat er gebeurt als je bijvoorbeeld ziek wordt. Met een reisverzekering is het mogelijk. Hiermee ben je namelijk verzekerd van hulp in vervelende situaties tijdens je vakantie. 

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Waarvoor ben je verzekerd?

Met een reisverzekering ben je verzekerd van hulp in noodsituaties. Bijvoorbeeld als je naar het ziekenhuis moet vanwege een scooterongeval. Ook krijg je een vergoeding als je extra reis- en verblijfskosten moet maken. Bijvoorbeeld wanneer je langer op je bestemming moet blijven wegens ziekte en daarom een nieuwe vlucht moet boeken.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering voor Azië

Backpacken in Azië

Veel mensen kiezen ervoor om een aantal maanden door Azië te gaan backpacken. Dit is een goede manier om meerdere landen te verkennen in dit mooie en diverse gebied. Als je lang op reis gaat, is het wel verstandig om je reisverzekering te checken. Met een doorlopende reisverzekering ben je standaard tot 60 dagen achter elkaar verzekerd op reis. Ga je langer weg? Dan heb je de aanvullende dekking Maximale reisduur nodig. Hiermee ben je namelijk 180 dagen verzekerd op reis.

Werelddekking voor Azië

Met een reisverzekering van Univé ben je standaard verzekerd in Europa en de landen rond de Middellandse Zee. Als je naar Azië gaat, heb je daarom de aanvullende dekking Wereld nodig bij je reisverzekering. Hiermee ben je in alle landen van de wereld verzekerd op reis.

Daarom kiezen reizigers voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6