Ga naar inhoud
Jonge man en vrouw aan het snorkelen tijdens hun reis op Bali in Indonesië
Jonge man en vrouw aan het snorkelen tijdens hun reis op Bali in Indonesië

Reisverzekering Indonesië

Ga goed voorbereid op reis naar Indonesië met een reisverzekering van Univé.

Sluit je reisverzekering af

Met duizenden eilanden is Indonesië één van de grootste eilandstaten ter wereld. Omdat de zee nooit ver weg is en het klimaat heerlijk warm is, is Indonesië perfect voor strandvakanties. Of je nu lekker in de zon wilt liggen of liever actief gaat surfen: in dit mooie land in Azië kan het. Wat voor vakantie je ook zoekt, je zult hier altijd je ogen uitkijken tussen de helderblauwe zee, vulkanische gebergtes en tropische bossen.

Waarom heb je een reisverzekering nodig voor Indonesië?

Als je een reisverzekering afsluit, hoef je je geen zorgen te maken als er in het buitenland iets vervelends gebeurt. Bijvoorbeeld dat je ziek wordt en naar het ziekenhuis moet. Je kunt dan namelijk rekenen op hulp via je reisverzekeraar. Zo kun je met een gerust hart genieten van jouw vakantie.

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Waarvoor ben je verzekerd?

Met een reisverzekering ben je verzekerd van hulp in noodgevallen. Zo sta je er ook in het buitenland nooit alleen voor. Daarnaast krijg je een vergoeding voor extra reis- en verblijfskosten bij vertraging van je terugreis.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering voor Indonesië

Werelddekking voor Indonesië

Met een reisverzekering van Univé ben je standaard verzekerd in Europa en de landen rond de Middellandse Zee. Voor landen buiten dit gebied, zoals Indonesië, heb je de aanvullende dekking Wereld nodig. Hiermee ben je in alle landen van de wereld verzekerd tijdens je reizen.

Surfen in Indonesië

Waar je ook komt in Indonesië: de zee is nooit ver weg. Daarom is het land de droombestemming van veel surfers. Het warme, helderblauwe water en de schitterende omgeving met witte stranden en palmbomen vormen hiervoor de perfecte omgeving. 

Daarom kiezen reizigers voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6