Ga naar inhoud
Man aan het hiken in landschap met oranje rotsen
Man aan het hiken in landschap met oranje rotsen

Reisverzekering Australië

Ga goed voorbereid op reis naar Australië met een Univé-reisverzekering.

Sluit je reisverzekering af

Australië: het land met eindeloze stranden, unieke natuur met bijzondere dieren, en bruisende steden als Sydney en Melbourne. In de binnenlanden vind je uitgestrekte woestijnlandschappen met prachtige rotsformaties zoas Ayers Rock. Maar ook groene bossen, waar je de mooiste wandeltochten kunt maken. In Australië kun je eindeloos je ogen uitkijken!

Waarom heb je een reisverzekering nodig voor Australië?

Als je een reisverzekering hebt, ga je met een zeker gevoel op vakantie. Je kunt dan namelijk rekenen op hulp als er iets gebeurt tijdens je reis. Bijvoorbeeld als je bagage zwaar beschadigd raakt, of als je ziek wordt. Zo sta je er niet alleen voor aan de andere kant van de wereld.

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Waarvoor ben je verzekerd?

Met een reisverzekering ben je verzekerd van hulp in noodsituaties. Bijvoorbeeld als je ziek wordt tijdens je vakantie en medische hulp nodig hebt. Daarnaast krijg je een vergoeding als je onverwacht extra reis- en verblijfskosten moet maken. 

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering voor Australië

Werelddekking voor Australië

Met een reisverzekering ben je standaard verzekerd in Europa. Als je naar Australië gaat, heb je dus de aanvullende dekking Wereld nodig. Hiermee ben je namelijk in alle landen van de wereld verzekerd tijdens je vakanties.

Bosbranden in Australië

Australië is een prachtig land, maar er is wel een aantal risico's waar je rekening mee moet houden. Zo komen er in Australië soms bosbranden voor. Van december tot mei is er kans op bosbranden in het zuidelijke gedeelte van Australië. In het centrale deel bestaat dit risico van augustus tot maart, en in het noorden van mei tot oktober.

Daarom kiezen reizigers voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6