Ga naar inhoud
Jong stel in de straten van Japan tijdens reis
Jong stel in de straten van Japan tijdens reis

Reisverzekering Japan

Ga je op vakantie naar Japan? Doe het goed voorbereid met een Univé-reisverzekering.

Sluit je reisverzekering af

Traditionele Japanse tempels bekijken in Kyoto, het bruisende Tokio verkennen, de roze kersenbloesems bewonderen in de lente... Japan is een land waar je je nooit hoeft te vervelen. Of je nu een unieke stedentrip zoekt of juist langer wilt rondreizen om het landschap en de cultuur beter te leren kennen. Dit prachtige land in Azië is een bestemming die je altijd bij zal blijven.

Waarom heb je een reisverzekering nodig voor Japan?

Tijdens een vakantie kan nog wel eens wat misgaan. Je kunt bijvoorbeeld ziek worden, of je koffer kan gestolen worden. Dan is het wel zo fijn als je goed verzekerd bent en kunt rekenen op hulp. Dit regel je gemakkelijk met een reisverzekering. Zo kun je onbezorgd genieten van je vakantie in Japan.

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Waarvoor ben je verzekerd?

Met een reisverzekering voor Japan ben je verzekerd van hulp bij noodgevallen. Bijvoorbeeld als je bagage bij aankomst ernstig beschadigd is. Of als je een ongeval krijgt en naar het ziekenhuis moet. Ook krijg je met een reisverzekering een vergoeding voor extra reis- of verblijfskosten die je moet maken. Bijvoorbeeld als je vlucht naar huis wordt geannuleerd en je een extra overnachting nodig hebt.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering voor Japan

Je bagage verzekerd in Japan

Voordat je in het vliegtuig naar Japan stapt, is het verstandig om te zorgen dat je bagage goed verzekerd is. Dan kun je rekenen op een vergoeding als je bagage beschadigd raakt of gestolen wordt. Als je de aanvullende dekking Bagage en geld afsluit bij je reisverzekering, zijn jouw spullen goed verzekerd tijdens je vakantie in Japan.

Met een zeker gevoel naar Japan

Met een reisverzekering ben je standaard verzekerd in Europa en de landen rond de Middellandse Zee. Reis je verder dan dat, bijvoorbeeld naar Japan? Dan heb je de aanvullende dekking Wereld nodig bij je reisverzekering. Zo ben je in alle landen van de wereld verzekerd en ga je met een zeker gevoel naar Japan.

Daarom kiezen reizigers voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6