Ga naar inhoud
Reisverzekering voor je reis naar Amerika
Reisverzekering voor je reis naar Amerika

Reisverzekering Amerika

Ga goed voorbereid op reis naar Amerika met een Univé-reisverzekering.

Sluit je reisverzekering af

Van indrukwekkende wolkenkrabbers tot prachtige natuurlandschappen: Amerika is een veelzijdige vakantiebestemming. Met grote natuurgebieden als het Yellowstone National Park kun je hier heerlijk actieve vakanties beleven, met activiteiten als raften en hiken. Maar ook voor een stedentrip kun je goed terecht in Amerika. Bezoek bijvoorbeeld eens New York, Los Angeles of Miami. Wat je ook wilt doen: in Amerika zal je je altijd vermaken.

Waarom heb je een reisverzekering voor Amerika nodig?

Als je ver van huis bent en er gaat iets mis, is dat natuurlijk erg vervelend. Je kunt bijvoorbeeld schade aan je bagage krijgen, of ziek worden tijdens je vakantie. Met een reisverzekering kun je rekenen op hulp in zulke situaties. Zo kun jij zonder zorgen genieten van jouw reis naar Amerika.

Een doorlopende of kortlopende reisverzekering?

Waarvoor ben je verzekerd?

Met een reisverzekering ben je verzekerd van hulp in noodsituaties. Bijvoorbeeld als je tijdens een hikingtrip een nare val maakt en medische hulp nodig hebt. Ook krijg je een vergoeding voor extra reis- en verblijfskosten die je onverwachts moet maken, bijvoorbeeld door vertraging.

Aanvullende dekkingen reisverzekering Amerika

Medische kosten in Amerika

Controleer je zorgverzekering, want medische kosten zijn in Amerika veel hoger. Zo kan het zijn dat je (veel) moet bijbetalen voor medische behandelingen, omdat je het Nederlandse tarief vergoed krijgt. Daarom is het verstandig om de aanvullende dekking Medische kosten af te sluiten bij je reisverzekering. Hiermee krijg je zorgkosten in Amerika vergoed die je zorgverzekering niet dekt.

Actieve sportvakantie

In Amerika kun je in de prachtige landschappen mooie hiketochten maken. Daarnaast kun je in de berggebieden, zoals de Rocky Mountains, ook avontuurlijke sporten zoals rotsklimmen doen. Ook zijn er rivieren en meren waar je kunt raften en kanoën, of gewoon lekker zwemmen. Als je een actieve sportvakantie zoekt, is Amerika een perfecte bestemming.

Daarom kiezen reizigers voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6