Ga naar inhoud

Naar Amerika? Sluit een reisverzekering af

Amerika is met haar veelzijdigheid een populaire vakantiebestemming. Of je nu een roadtrip maakt van de oost- naar de westkust, Times Square in New York bezoekt of zich een ware ster waant op de Hollywood Boulevard in Los Angeles; Amerika heeft veel te bieden. Het is dan extra fijn wanneer je onbezorgd op reis kunt naar Amerika. Sluit daarom een goede reisverzekering af voordat je naar Amerika gaat. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan als er iets voorvalt, bijvoorbeeld ziekte of een ongeval op reis. Bij Univé kun je de basisdekking ook uitbreiden met handige aanvullende dekkingen.

Reisverzekering Amerika

Ga je binnenkort op reis naar Amerika? Dan is het verstandig om van tevoren een goede reisverzekering af te sluiten. Welk type reisverzekering het beste bij je past, hangt af van hoe vaak je naar Amerika reist. Wil je voorlopig één keer naar de States reizen? Kies dan voor de Univé Kortlopende reisverzekering met de aanvullende werelddekking. Daarmee ben je verzekerd voor een aankomende reis naar Amerika of een ander land buiten Europa. Met de basisdekking en werelddekking ben je verzekerd voor hulp en vervoer tijdens je reis. Ook ben je hiermee verzekerd tegen onverwachte kosten die je oploopt op reis, bijvoorbeeld als je naar het ziekenhuis moet. 

Als je vaker naar Amerika of andere landen buiten Europa reist, kun je kiezen voor onze doorlopende reisverzekering. Deze verzekering hoef je slechts eenmalig af te sluiten, en je gaat altijd verzekerd op reis. 

Annuleringsverzekering bij je reisverzekering

Het kan voorkomen dat je je reis naar Amerika moet annuleren, bijvoorbeeld door het overlijden van een familielid. Natuurlijk is dat zonde van je geld. Met de kortlopende annuleringsverzekering voorkom je verlies van het geld voor je vliegticket of hotelboeking bij het voortijdig annuleren van je aankomende reis.  

Ga je vaker op reis naar Amerika of andere landen buiten Europa? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering meer geschikt voor jou. Een doorlopende annuleringsverzekering sluit je in één keer af, en je bent altijd verzekerd tegen het verlies van je geld als je reis onverhoopt niet doorgaat. Let er wel op dat je je annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken van je reis naar Amerika afsluit. Je kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van je reisverzekering.

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen.  Je hebt de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen zijn:

Een volledige lijst vind je hier.

Met de werelddekking ben je in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar Canada, Thailand of de rest van de wereld kies je dus voor de werelddekking.