Ga naar inhoud
Reisverzekering voor je reis naar Thailand
Reisverzekering voor je reis naar Thailand

Reisverzekering Thailand

Ga je binnenkort op vakantie naar Thailand? Doe het goed verzekerd met een Univé-reisverzekering.

Sluit je reisverzekering af

Hagelwitte stranden met palmbomen, schitterende tempels en bruisende steden als Bangkok en Chiang Mai: Thailand heeft als vakantieland veel te bieden. Of je nu een relaxte strandvakantie, avontuurlijke rondreis of spannende stedentrip zoekt. Dit mooie tropische land in Azië is zeker het ontdekken waard!

Waarom heb je een reisverzekering voor Thailand nodig?

Als je op vakantie gaat, wil je dit zo onbezorgd mogelijk doen. Met een reisverzekering ben je verzekerd van hulp als je bijvoorbeeld ziek wordt of een ongeval hebt tijdens je reis. Zo krijg je niet te maken met hoge onverwachte kosten.

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Je kunt bij Univé kiezen voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Als je voorlopig één keer op vakantie gaat, is een kortlopende reisverzekering geschikt. Hiermee verzeker je je tijdens de duur van je vakantie. Ga je meerdere keren per jaar op reis? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering. Hiermee ben je het hele jaar door verzekerd.

Waarvoor ben je verzekerd?

Met een reisverzekering kun je altijd rekenen op hulp van de Univé Alarmcentrale als er iets misgaat tijdens je vakantie. Bijvoorbeeld als je een ongeval krijgt en naar het ziekenhuis moet. Ook onverwachte kosten die je moet maken, bijvoorbeeld extra verblijfskosten als je vlucht terug vertraagd is, krijg je hiermee vergoed.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering voor Thailand

Backpacken in Thailand

Ga je backpacken in Thailand? Dan ben je misschien langer dan een paar weken weg. Met een doorlopende reisverzekering ben je standaard voor maximaal 60 dagen achter elkaar verzekerd. Als je langer op reis gaat, is het handig om de aanvullende dekking Maximale reisduur af te sluiten bij je reisverzekering. Hiermee ben je tot 180 dagen achter elkaar verzekerd op reis.

Een rondreis maken op de scooter

Veel mensen kiezen ervoor om tijdens hun vakantie in Thailand een scooter te huren. Dit is een handige en voordelige manier om hier van A naar B te komen. Wel is het verstandig om je aanvullend te verzekeren voor medische kosten als je een scooter gaat huren in Thailand. Er bestaat namelijk een kans op ongevallen, zeker als je geen of weinig ervaring hebt met scooter rijden.

Daarom kiezen onze klanten voor Univé

Univé-leden geven ons gemiddeld een 8,6