Ga naar inhoud

Reisverzekering voor vakantie naar Thailand

Het bezoeken van één van de vele Thaise tempels, het mysterieuze en kleurrijke Chiang Mai of een avontuurlijk verblijf in het bruisende Bangkok: voor velen staat een reis naar Thailand hoog op de wensenlijst. Denk je er zelf aan om op reis naar Thailand te gaan? Dan is het fijn als je onbezorgd en ontspannen dit prachtige land in Azië kunt bezoeken. Sluit daarom een reisverzekering af voordat je op vakantie naar Thailand gaat. Hiermee ben je goed verzekerd tegen onverwachte kosten tijdens je reis naar Thailand, bijvoorbeeld als je ziek wordt of een ongeval krijgt.

Bij Univé sluit je gemakkelijk een kortlopende of doorlopende reisverzekering af, afhankelijk van hoe vaak je naar Thailand reist. De basisdekking van je reisverzekering breid je ook gemakkelijk uit met verschillende aanvullende dekkingen. 

Reisverzekering Thailand

Voor je reis naar Thailand is het verstandig om van tevoren een goede reisverzekering te regelen. Bij Univé heb je de keuze uit een kortlopende of doorlopende reisverzekering, afhankelijk van hoe vaak je reist. Wil je voorlopig één keer naar Thailand reizen? Kies dan voor de Univé Kortlopende reisverzekering met de aanvullende werelddekking. Met de basisdekking en werelddekking ben je verzekerd tegen onverwachte kosten tijdens je reis. 

Indien je vaker naar Thailand of andere landen buiten Europa reist, doe je er goed aan om te kiezen voor onze doorlopende reisverzekering met aanvullende werelddekking. Deze reisverzekering hoef je slechts eenmalig af te sluiten, en je gaat altijd goed verzekerd op reis. 

Annuleringsverzekering bij je reisverzekering

Het kan voorkomen dat je reis naar Thailand moet worden geannuleerd, bijvoorbeeld omdat je ernstig ziek wordt. Natuurlijk is dat zonde van je geld. Sluit daarom binnen 7 dagen na het boeken van je reis een annuleringsverzekering af. Ga je binnenkort naar Thailand? Met de kortlopende annuleringsverzekering voorkom je dat je je geld kwijt bent, bijvoorbeeld voor hotelovernachtingen, bij het voortijdig annuleren of beëindigen van je reis. 

Indien je vaker naar Thailand of andere landen buiten Europa reist, is het verstandig om te kiezen voor een doorlopende annuleringsverzekering. Deze verzekering hoef je slechts één keer af te sluiten, terwijl je altijd verzekerd op reis kunt. Je kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van je reisverzekering.

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. Je hebt de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen zijn:

Een volledige lijst vind je hier.

Met de werelddekking ben je in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar AmerikaCanada of de rest van de wereld kies je dus voor de werelddekking.