Ga naar inhoud

Reisverzekering voor vakantie naar Thailand

Het bezoeken van één van de vele Thaise tempels, het mysterieuze en kleurrijke Chiang Mai of een avontuurlijk verblijf in het bruisende Bangkok: voor velen staat een reis naar Thailand hoog op de wensenlijst. Denkt u er zelf aan om op reis naar Thailand te gaan? Dan is het fijn als u onbezorgd en ontspannen dit prachtige land in Azië kunt bezoeken. Sluit daarom een reisverzekering af voordat u op vakantie naar Thailand gaat. Hiermee bent u goed verzekerd tegen onverwachte kosten tijdens uw reis naar Thailand, bijvoorbeeld als u ziek wordt of een ongeval krijgt.

Bij Univé sluit u gemakkelijk een kortlopende of doorlopende reisverzekering af, afhankelijk van hoe vaak u naar Thailand reist. De basisdekking van uw reisverzekering breidt u ook gemakkelijk uit met verschillende aanvullende dekkingen. 

Reisverzekering Thailand

Voor uw reis naar Thailand is het verstandig om van tevoren een goede reisverzekering te regelen. Bij Univé heeft u de keuze uit een kortlopende of doorlopende reisverzekering, afhankelijk van hoe vaak u reist. Wilt u voorlopig één keer naar Thailand reizen? Kies dan voor de Univé Kortlopende reisverzekering met de aanvullende werelddekking. Met de basisdekking en werelddekking bent u verzekerd tegen onverwachte kosten tijdens uw reis. 

Indien u vaker naar Thailand of andere landen buiten Europa reist, doet u er goed aan om te kiezen voor onze doorlopende reisverzekering met aanvullende werelddekking. Deze reisverzekering hoeft u slechts eenmalig af te sluiten, en u gaat altijd goed verzekerd op reis. 

Aanvullende dekkingen bij uw reisverzekering

Wilt u extra goed verzekerd zijn voordat u op reis gaat? Overweeg dan om de reisverzekering voor uw vakantie naar Thailand uit te breiden met aanvullende dekkingen. Hiermee bent u extra zeker dat u niet voor hoge onverwachte kosten komt te staan, bijvoorbeeld als u extra zorgkosten maakt in Thailand. Het is dan verstandig om een aanvullende verzekering Wereld (bij Univé Zorg Select) te nemen bovenop de basisverzekering. Ook het toevoegen van de dekking Medische kosten is een goed idee. Het kan namelijk altijd gebeuren dat u ziek wordt en zorg nodig heeft op reis. Medische kosten buiten Europa kunnen namelijk hoog oplopen. Met deze aanvullende verzekering Wereld bent u extra goed verzekerd wanneer u medische kosten heeft.  

Ook kunt u kiezen voor de ongevallendekking. Met deze aanvullende dekking krijgt u een bedrag uitgekeerd bij blijvende invaliditeit of overlijden tijdens een ongeval op uw reis naar Thailand. Zo bent u er extra zeker van dat u of uw familie niet met hoge onvoorziene kosten te maken krijgen. 

Annuleringsverzekering bij uw reisverzekering

Het kan voorkomen dat uw reis naar Thailand moet worden geannuleerd, bijvoorbeeld omdat u ernstig ziek wordt. Natuurlijk is dat zonde van uw geld. Sluit daarom binnen 7 dagen na het boeken van uw reis een annuleringsverzekering af. Gaat u binnenkort naar Thailand? Met de kortlopende annuleringsverzekering voorkomt u dat u uw geld kwijt bent, bijvoorbeeld voor hotelovernachtingen, bij het voortijdig annuleren of beëindigen van uw reis. 

Indien u vaker naar Thailand of andere landen buiten Europa reist, is het verstandig om te kiezen voor een doorlopende annuleringsverzekering. Deze verzekering hoeft u slechts één keer af te sluiten, terwijl u altijd verzekerd op reis kunt. U kunt de reis- en annuleringsverzekering combineren bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Bekijk onze reisverzekeringen

Een reisverzekering voor meer dan één land

De Univé reisverzekering is uiteraard geldig in meer landen. U heeft de keuze tussen een Europa- of een werelddekking. Enkele populaire bestemmingen die onder de Europadekking vallen zijn:

Een volledige lijst vindt u hier.

Met de werelddekking bent u in elk land verzekerd. Voor een vakantie naar AmerikaCanada of de rest van de wereld kiest u dus voor de werelddekking.