Ga naar inhoud

Collectieve bromfietsverzekering van Univé

Ben jij op zoek naar een goede bromfietsverzekering mét premiekorting? Dat kan met een collectieve bromfietsverzekering van Univé. Daarmee is jouw bromfiets prima verzekerd tegen schade en diefstal. Bij Univé stel je eenvoudig een bromfietsverzekering op maat samen. Bovendien profiteer je hierbij van een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden? Wij leggen het je graag uit. 

Voordelen van onze collectieve bromfietsverzekering 

  • Om te beginnen tot 50% no-claimkorting. 

  • Plus een mooie collectieve korting op jouw bromfietspremie. 

  • Die premie bereken je inclusief die kortingen eenvoudig online. 

  • En als je schade aan uw bromfiets hebt opgelopen, staan wij dag en nacht voor je klaar. 

Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij een van de ruim 100 Univé-winkels
Benieuwd welk kortingspercentage voor jou geldt? Voer dan bij de premieberekening onderaan deze pagina de naam in van het collectief waarbij je bent aangesloten.   

Een bromfietsverzekering bij Univé 

Met een bromfietsverzekering van Univé kun je jouw bromfiets helemaal verzekeren naar jouw wensen. Wil je je alleen verzekeren tegen schade aan anderen (in Nederland wettelijk verplicht) of ook tegen schades aan jouw eigen bromfiets? Je hebt bij Univé de keuze uit drie verschillende bromfietsverzekeringen.

  • WA bromfietsverzekering

Met een WA bromfietsverzekering ben je alleen verzekerd tegen schade die je toebrengt aan anderen met jouw bromfiets. Schade aan jouw eigen bromfiets wordt dus niet vergoed.

  • WA+ bromfietsverzekering

Een WA+ bromfietsverzekering dekt niet alleen schade aan anderen, maar ook sommige schades aan jouw eigen bromfiets. Dit geldt voor schade door bijvoorbeeld brand, storm of diefstal (als je bromfiets minimaal een ART-3 slot heeft). De helmen van jou en je passagier zijn samen tot € 150,- meeverzekerd. Ook jouw accessoires zijn tot € 150,- meeverzekerd.

  • All Risk bromfietsverzekering

De All Risk bromfietsverzekering is de meest uitgebreide verzekering die je kunt kiezen. Hiermee zijn zowel schades aan anderen als vrijwel alle schades aan jouw eigen bromfiets verzekerd. Je bent verzekerd tegen diefstal als jouw bromfiets is voorzien van een ART-goedgekeurd slot (minimaal categorie 3). Helmen van jou en jouw passagier zijn tot € 150,- meeverzekerd, en accessoires tot € 150,-. Deze verzekering is uit te breiden met 1 jaar Aanschafwaardegarantie bij total loss of diefstal. 

Jouw bromfiets collectief verzekeren  

Met de collectieve bromfietsverzekering van Univé verzeker je jouw bromfiets precies op maat. Daarbij kun je dus kiezen uit WA, WA+ (Beperkt casco) en All Risk (Volledig casco). En de verzekering die je kiest, kun je eenvoudig uitbreiden met aanvullende bromfietsverzekeringen. Met een collectieve bromfietsverzekering profiteer je bovendien van collectiviteitskorting. 

Collectiviteitskorting bij je bromfietsverzekering 

Als je bent aangesloten bij een organisatie die afspraken heeft met Univé over het afsluiten van een bromfietsverzekering, kun je deze verzekering afsluiten met collectiviteitskorting. Dit is een bijkomend voordeel bij het afsluiten van een collectieve bromfietsverzekering. Dat is een premiekorting voor klanten die gebruik maken van een collectief.   

Pakketkorting bij jouw bromfietsverzekering 

Ben jij geen lid van een organisatie die met Univé afspraken heeft over het afsluiten van een bromfietsverzekering? Ook dan is het nog mogelijk om premiekorting te krijgen op jouw bromfietsverzekering met pakketkorting. Deze ontvang je als je twee of meer verzekeringen tegelijkertijd afsluit bij Univé. De korting kan oplopen tot 10%. Wil je meer informatie over pakketkorting, en ben je benieuwd hoeveel korting je kunt krijgen met de verzekeringen die jij wilt afsluiten? 

Details over pakketkortingOfferte aanvragen

Aanvullende bromfietsverzekeringen 

Wil jij extra goed verzekerd de weg op? Dan heb je bij Univé de keuze uit drie aanvullende verzekeringen: de Ongevallenverzekering, Rechtshulp Verkeer en - voor als je pech onderweg krijgt - de Univé Pechhulp. Waartegen ben je precies verzekerd met elk van deze dekkingen? Dat zetten we voor je op een rij.

  • Ongevallenverzekering

Voor slechts € 5,- per jaar sluit je bij jouw bromfietsverzekering een Ongevallenverzekering af. Deze keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden van jou en/of je passagier door een verkeersongeluk.

  • Rechtshulp Verkeer

Beland je in een juridisch conflict door een situatie in het verkeer, bijvoorbeeld een aanrijding? Met de aanvullende dekking Rechtshulp Verkeer ben jij verzekerd van deskundige juridische hulp. Deze verzekering sluit je al af voor € 30,25 per jaar (inclusief assurantiebelasting).

  • Univé Pechhulp

Kom jij met jouw bromfiets in Nederland langs de weg te staan door pech? Met Univé Pechhulp ben je verzekerd van hulp. Zo mogelijk repareren we jouw bromfiets ter plekke. Lukt dit niet? Dan vervoeren we jou en je bromfiets kosteloos naar een door jou opgegeven adres. Kun je door schade of pech onderweg niet doorrijden? Bel dan de Univé Pechhulp via onze Alarmcentrale: +31 592 348 112. Altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Organisaties die collectieve afspraken met Univé hebben over de bromfietsverzekering 

Ben je geïnteresseerd in de collectieve bromfietsverzekering? Bekijk onze pagina bromfietsverzekering voor meer informatie. Bij het berekenen van de premie van deze verzekering kun je de naam van jouw collectief invoeren. Zo zie je meteen of deze is aangesloten. 

Wil je meer informatie? Of staat jouw vereniging of werkgever hier niet bij? Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek. 

Bereken jouw premie