Ga naar inhoud

Collectieve autoverzekering van Univé

Profiteren van premiekorting én een autoverzekering op maat? Dat kan met de collectieve autoverzekering van Univé. Bovendien profiteer je van een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Deze geldt voor jou als je bent aangesloten bij een organisatie die afspraken heeft met Univé over het afsluiten van autoverzekeringen. Ben jij lid van zo'n collectief en wil je graag aanspraak maken op de collectieve autoverzekering? Lees dan verder wat de voordelen en mogelijkheden zijn. 

De belangrijkste voordelen van de collectieve autoverzekering    

  • Collectieve korting op de autoverzekering. 

  • Je autopremie bereken je - inclusief korting - eenvoudig online. 

  • Tot 80% no-claimkorting. 

  • We staan dag en nacht voor je klaar als je schade aan jouw auto oploopt. 

Een bijkomend voordeel: je kunt altijd terecht bij een van onze ruim 100 Univé-winkels door het hele land. Wil je weten op hoeveel korting jij recht hebt? Voer dan bij de premieberekening onderaan deze pagina de naam in van het collectief waarbij je bent aangesloten.   

Een autoverzekering bij Univé 

Met een autoverzekering van Univé kun je jouw auto precies verzekeren volgens jouw wensen. Je hebt de keuze uit WA, WA+ (Beperkt casco) en All Risk (Volledig casco). En de verzekering die jij kiest, kun je eenvoudig uitbreiden met aanvullende autoverzekeringen. Zo sluit je autoverzekering helemaal aan op jouw wensen en behoeften. Als je een collectieve autoverzekering afsluit, krijg je hierbij bovendien premiekorting.

  • WA autoverzekering

In Nederland is het wettelijk verplicht om jouw auto minimaal WA te verzekeren. Met deze verzekering ben je verzekerd tegen schade die je toebrengt aan anderen. Schade aan jouw eigen auto wordt hiermee niet vergoed.

  • WA+ autoverzekering

Met een WA+ verzekering ben je niet alleen verzekerd tegen schade die je bij anderen veroorzaakt, maar ook sommige schades aan jouw eigen auto. Dit geldt voor ruitschade, stormschade, diefstal en brandschade aan je auto. 

  • All Risk autoverzekering

De All Risk verzekering is de meest uitgebreide autoverzekering die je bij ons kunt afsluiten. Schade die jij bij anderen veroorzaakt en schade aan uw eigen auto, ook als deze jouw eigen schuld is, wordt met deze verzekering vergoed. 

Collectiviteitskorting voor jouw autoverzekering 

Sluit jij een collectieve autoverzekering af via jouw thuiszorgorganisatie, werkgever, ledenorganisatie of vakbond? Dan profiteer je bij Univé van collectiviteitskorting. Dit is een collectieve premiekorting voor leden van organisaties die afspraken hebben met Univé over autoverzekeringen.  

Korting up jouw autoverzekering met pakketkorting 

Kun je geen aanspraak maken op collectiviteitskorting omdat jouw collectief geen afspraken heeft met Univé? Ook dan is het mogelijk om een autoverzekering af te sluiten met korting op jouw premie. Dit kan als je twee of meer verzekeringen tegelijk afsluit bij Univé. Je ontvangt dan pakketkorting die kan oplopen tot 10%. Wil je meer weten over pakketkorting, en hoeveel korting je kunt krijgen met de verzekeringen die jij wilt afsluiten? 

Details over pakketkortingOfferte aanvragen

Aanvullende autoverzekeringen  

Wil je jouw auto extra goed verzekeren? Dan heb je bij Univé de keuze uit verschillende aanvullende verzekeringen voor de auto. Deze variëren van een inzittendenverzekering tot Rechtshulp Verkeer. En als je pech onderweg krijgt, kun je rekenen op de Univé Pechhulp. Zo kun je altijd zorgeloos de weg op. 

Met de gratis aanvullende dekking Veilig op Weg kun je bovendien tot 10% korting krijgen op de premie van jouw autoverzekering én de aanvullende verzekeringen die je afsluit. Je ontvangt deze korting met veilig rijgedrag. Dit kun je monitoren via een functie in de Univé App. Veilig op Weg sluit je gemakkelijk af via Mijn Univé

Organisaties die collectieve afspraken met Univé hebben over de autoverzekering 

Ben je geïnteresseerd in de collectieve autoverzekering? Bekijk onze pagina autoverzekering voor meer informatie. Bij het berekenen van de premie van deze verzekering kun je de naam van jouw collectief invoeren. Zo zie je meteen of deze is aangesloten. 

Wil je meer informatie? Of staat jouw vereniging of werkgever hier niet bij? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek. 

Bereken jouw premie