Premievergelijker: vraag een offerte aan

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan voor uw verzekering(en). Wilt u dat we een vergelijking maken met uw huidige verzekering(en)? Upload dan uw huidige polis(sen) en ontdek hoeveel u kunt besparen.

Zo werkt het:

  1. Vul in voor welke verzekering(en) u een offerte wilt ontvangen en wat u belangrijk vindt.
  2. Optioneel: upload uw huidige polis(sen).
  3. Binnen 2 werkdagen ontvangt u per e-mail een geheel vrijblijvende offerte van ons. U bepaalt vervolgens zelf of u overstapt naar Univé.
Stap 1 - Welke verzekeringen wilt u vergelijken?
De nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) schrijft voor welke gegevens wij wel en niet van onze klanten mogen vastleggen. Vul daarom geen informatie in die wij niet nodig hebben, bv: uw medische aandoeningen, religie, politieke of seksuele voorkeur, financiële informatie of uw BSN-nummer. Wanneer wij dergelijke informatie toch van u nodig hebben, hoort u dat van ons.
Stap 2 - Uw persoonlijke gegevens
Premies van verzekeringen kunnen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld uw woonplaats of de samenstelling van uw gezin. Om een zo nauwkeurig mogelijk aanbod te kunnen doen, vragen we u om onderstaande gegevens in te vullen. Een aantal velden zijn verplicht, zodat we u een gepast aanbod kunnen sturen.
Vul het juiste e-mailadres in waarop u regelmatig uw mail leest.
Via dit nummer kunnen wij u bereiken als we nog vragen over uw aanvraag hebben.
Uw gezin bestaat uit personen die op hetzelfde adres wonen. Hieronder vallen ook kinderen die bij uw ex-partner wonen en regelmatig bij u zijn (bv. bij co-ouderschap) of die voor studie uitwonend zijn.
Uw gezin bestaat uit personen die op hetzelfde adres wonen. Hieronder vallen ook kinderen die bij uw ex-partner wonen en regelmatig bij u zijn (bv. bij co-ouderschap) of die voor studie uitwonend zijn.
Stap 3 - Upload uw polisblad (optioneel)
Om u een zo goed mogelijk voorstel te kunnen doen, vragen we u om het polisblad van uw huidige verzekering(en) te uploaden. Op uw polisblad staan de meeste gegevens die we nodig hebben voor een passend aanbod. Het uploaden is niet verplicht. Uiteraard behandelen we uw gegevens en verstuurde documenten met de grootste zorg. We gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen met een persoonlijk en vrijblijvend aanbod.