Ga naar inhoud

Auto verzekeren op zaterdag

Heeft u op zaterdag een auto gekocht? Bij Univé kunt u uw auto verzekeren op zaterdag. Zodat u er direct mee de weg op kunt. Lees er hier meer over.

Koop gerust een auto in het weekend

Doordeweeks bent u druk met uw werk, opleiding of gezin. Logisch dat u er pas in het weekend aan toekomt om op een auto te kopen. Het grote voordeel van onze huidige tijd is dat u nu online een verzekering kunt afsluiten. Daarmee regelt u het allemaal een stuk sneller en dan dat u moet wachten tot het maandag is.

U heeft direct een voorlopige dekking

Online de Univé-autoverzekering afsluiten biedt u diverse voordelen, Bijvoorbeeld dat u hem 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt afsluiten. Ook op zaterdag of zondag. Maar ook dat u een voorlopige dekking krijgt waarmee u meteen de weg op kunt. Daardoor is een auto verzekeren op zaterdag ook mogelijk. Dat betekent extra gemak voor u.

Uw officiële autoverzekeringspolis volgt

Na acceptatie ontvangt u de polis voor de autoverzekering die u op zaterdag heeft afgesloten. Ontstaat er schade tijdens de voorlopige dekking? Dan bent u gewoon verzekerd volgens de polisvoorwaarden. Ook als achteraf blijkt dat uw verzekeringsaanvraag geweigerd wordt.

Binnen 5 minuten verzekerd

Binnen 1 minuut kunt u hier online de premie van uw autoverzekering berekenen. Dan ziet u direct hoeveel u gaat betalen. Nadat u de premie van uw autoverzekering heeft berekend, kunt u ervoor kiezen direct door te gaan met afsluiten. U vult nog enkele gegevens in, beantwoordt wat vragen en bent binnen 5 minuten verzekerd. Vaak kunt u dan direct verzekerd de weg op.

Bereken nu uw autopremie

Vragen? Bel op zaterdag tussen 08.30 en 17.00 uur met onze Klantenservice via 0592 349 340.