Ga naar inhoud

Auto verzekeren op zaterdag

Heeft u op zaterdag een auto gekocht? Bij Univé kunt u uw auto verzekeren op zaterdag. Zodat u er direct mee de weg op kunt. Lees er hier meer over.

Koop gerust een auto in het weekend

Doordeweeks bent u druk met uw werk, opleiding of gezin. Logisch dat u er pas in het weekend aan toekomt om op een auto te kopen. Het grote voordeel van onze huidige tijd is dat u nu online een verzekering kunt afsluiten. Daarmee regelt u het allemaal een stuk sneller en dan dat u moet wachten tot het maandag is.

U heeft direct een voorlopige dekking

Online de Univé-autoverzekering afsluiten biedt u diverse voordelen, Bijvoorbeeld dat u hem 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt afsluiten. Ook op zaterdag of zondag. In de meeste gevallen krijgt u direct een voorlopige dekking waarmee u meteen de weg op kunt. Daardoor is een auto verzekeren op zaterdag ook mogelijk. Dat betekent extra gemak voor u.

Uw officiële autoverzekeringspolis volgt

Na acceptatie ontvangt u de polis voor de autoverzekering die u op zaterdag heeft afgesloten. Ontstaat er schade tijdens de voorlopige dekking? Dan bent u gewoon verzekerd volgens de polisvoorwaarden. Ook als achteraf blijkt dat uw verzekeringsaanvraag geweigerd wordt.

Binnen 5 minuten verzekerd

Binnen 1 minuut kunt u hier online de premie van uw autoverzekering berekenen. Dan ziet u direct hoeveel u gaat betalen. Nadat u de premie van uw autoverzekering heeft berekend, kunt u ervoor kiezen direct door te gaan met afsluiten. U vult nog enkele gegevens in, beantwoordt wat vragen en bent binnen 5 minuten verzekerd. U krijgt daarna direct een bevestiging per mail waar in staat of u Vaak kunt u direct verzekerd bent en veilig de weg op kunt. 

Bereken nu uw autopremie

Vragen? Bel op zaterdag tussen 08.30 en 17.00 uur met onze Klantenservice via 0592 349 340.

Benieuwd welke autoverzekering bij u past?

Veel mensen vinden het lastig om de basisdekkingen en aanvullende verzekeringen te vergelijken. Om u te helpen heeft Univé de autocheck ontwikkeld. Via een aantal vragen krijgt u een persoonlijk advies over de verzekering die het beste bij uw auto past. Daarna kunt u de premie berekenen.

Doe de autocheck