Totaalpakketten voor uw zorgverzekering

Wilt u een complete aanvullende zorgverzekering in één totaalpakket inclusief tandheelkunde? Een pakket dat prachtig aansluit op uw persoonlijke behoeften en leefsituatie? Kies dan het Univé-totaalpakket dat bij u past.

Drie totaalpakketten

Elk van de varianten is geschikt voor een speciale doelgroep. Want waarom zou een vitale zestiger bijvoorbeeld premie betalen voor kraamzorg? Met een totaalpakket betaalt u alleen voor de zorg die u denkt nodig te hebben.

  • Univé Jong Pakket - € 34,95

Een combinatie van vergoedingen voor jongeren zoals anticonceptiemiddelen, acnebehandelingen en tandheelkunde plus tandheelkundige kosten na een ongeval.

  • Univé Gezin Pakket - € 63,95

Een combinatie van vergoedingen voor het gezin zoals bevalling, kraamzorg, psychologische zorg voor kinderen, orthodontie en tandheelkunde plus tandheelkundige kosten na een ongeval.

  • Univé Vitaal Pakket - € 53,95

Een combinatie van vergoedingen voor de vitale oudere zoals 32 behandelingen fysiotherapie, een gratis bril en tandheelkunde plus tandheelkundige kosten na een ongeval.

Vergoedingen uit de totaalpakketten

Bekijkt u gerust alle vergoedingen van de Univé-totaalpakketten bij uw basisverzekering op onze documentenpagina.

Interesse?

Deze totaalpakketten zijn niet online af te sluiten. Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie? Bel dan 072 527 7595 of neem contact op met de Univé-winkel bij u in de buurt.