Totaalpakketten voor uw zorgverzekering

Wilt u een complete aanvullende zorgverzekering in één totaalpakket inclusief tandheelkunde? Een pakket dat prachtig aansluit op uw persoonlijke behoeften en leefsituatie? Kies dan het Univé-totaalpakket dat bij u past.

Drie totaalpakketten

Elk van de varianten is geschikt voor een speciale doelgroep. Want waarom zou een vitale zestiger bijvoorbeeld premie betalen voor kraamzorg? Met een totaalpakket betaalt u alleen voor de zorg die u denkt nodig te hebben.

  • Univé Jong Pakket - € 30,75

Een goedkope verzekering voor jonge mensen. Tandartsbezoek en fysiotherapie zitten erin evenals vaccinaties voor reizen naar het buitenland. En verder onder meer condooms en acne-behandeling.

  • Univé Gezin Pakket - € 55,75

Een complete verzekering voor het hele gezin (premie per volwassene) om niets aan het toeval over te laten. Van fysiotherapie, alternatieve zorg en extra kraamzorg tot orthodontie voor kinderen. Zelfs huishoudelijke hulp en kinderopvang voor het geval u in het ziekenhuis moet worden opgenomen. 

  • Univé Vitaal Pakket - € 49,75

Voor als de kinderen al de deur uit zijn. Een pakket met typische vergoedingen voor op latere leeftijd: fysiotherapie, zorghotels of een gezondheidstest. Ook aan mantelzorg en vaccinaties voor buitenlandse vakanties is gedacht. 

Vergoedingen uit de totaalpakketten

Bekijkt u gerust alle vergoedingen van de Univé-totaalpakketten bij uw basisverzekering op onze documentenpagina.

Interesse?

Deze totaalpakketten zijn niet online af te sluiten. Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie? Bel dan 072 527 75 95 of neem contact op met het Univé-kantoor bij u in de buurt.

Bereken nu uw zorgpremie