Ga naar inhoud

Autoverzekering MKB

De (bestel)auto's die u gebruikt voor uw bedrijf zijn enorm belangrijk. Die wilt u dan ook goed verzekeren. Univé biedt dé autoverzekering voor het mkb. Lees hier meer informatie en bereken de premie voor het verzekeren van uw bedrijfsauto. 

Voor elke bedrijfsauto de ideale autoverzekering 

Het mkb is een verzamelnaam, dus hier vallen verschillende bedrijven en branches onder. Het spreekt dan ook voor zich dat er geen standaard mkb-autoverzekering is. Wat de beste verzekering is voor uw bedrijfsauto's in uw situatie (wellicht voor uw complete wagenpark), is afhankelijk van uw wensen en het specifieke moment. Univé biedt voor het mkb de personenautoverzekering zakelijk voor de personenauto's (of lesauto’s) en de bedrijfsautoverzekering voor bestelauto's die u zakelijk gebruikt. Daarbij kunt u kiezen uit drie soorten dekkingen:  

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 

Deze bedrijfsautoverzekering vergoedt alleen schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen of aan andermans spullen toebrengt: 

  • schade die met uw bedrijfsauto aan anderen wordt veroorzaakt; 

  • schade met uw bedrijfsauto aan bedrijfsgebouwen die u in gebruik heeft; 

  • schade door op uw bedrijfsauto opgebouwd materieel. 

Beperkt Casco (WA+) 

Naast de schade die u aan anderen toebrengt (WA), vergoedt deze autoverzekering ook sommige schade aan uw eigen bedrijfsauto. Denk hierbij aan ruitschade of schade die ontstaat door: 

  • brand en ontploffing; 

  • diefstal en inbraak; 

  • storm, hagel en overstekende dieren. 

Volledig Casco (All Risk) 

De meest volledige dekking voor een mkb-autoverzekering. 

  • Deze bedrijfsautoverzekering vergoedt naast WA ook alle schade aan uw eigen auto. Hiermee verzekert u uw bedrijfsauto optimaal. 

Welke risico's loopt u nog meer als mkb’er? 

Als u nog meer risico's wilt afdekken met betrekking tot uw bedrijfsauto's, kunt u bij Univé kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen naast de drie basisdekkingen. Maak uw keuze uit de Inzittendenverzekering, Rechtshulp verkeer, Nieuwwaarderegeling of Pechhulp en stel zelf uw ideale mkb-autoverzekering samen. 

Lees meer over deze aanvullende verzekeringen.

Sluit online uw mkb-autoverzekering af 

Een verzekering afsluiten bij Univé is heel eenvoudig. Klik op de knop ‘Premie berekenen’, vul uw kenteken en aanvullende gegevens van de auto en uw bedrijf in, inclusief autogebruik, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en uw schadevrije jaren. Daarna ziet u direct wat de premies zijn voor de drie dekkingen en de aanvullende verzekeringen in uw situatie. Helemaal onderaan vindt u de maandpremie, die vanzelf aangepast wordt wanneer u een andere optie selecteert. 

Kies uw gewenste autoverzekering en verzeker uw bedrijfsauto's snel en simpel! 

Vragen? Of liever persoonlijk contact? 

0592 349 649