Ga naar inhoud

Auto verzekeren eenmanszaak

Heeft u een eenmanszaak? En wilt u uw (bestel)auto verzekeren? Dat kan heel eenvoudig online. Lees verder voor meer informatie en bereken de premie voor het verzekeren van uw bedrijfsauto. 

Een verzekering die past bij uw wensen 

Voor de gemiddelde eenmanszaak is een bedrijfsauto (of meerdere) van groot belang. Vooral wanneer er veel gereisd wordt voor salesgesprekken en andere meetings. Vaak worden hiervoor bedrijfsauto's gekocht of geleased. Daarbij hoort ook de (bestel)auto verzekeren. Als eenmanszaak kunt u hiervoor een zakelijke verzekering afsluiten die past bij uw wensen. Wilt u een personenauto verzekeren die u zakelijk gebruikt? Dit kan op de personenautoverzekering zakelijk. Bij Univé kunt u voor het verzekeren van uw bestelauto kiezen uit drie soorten dekkingen voor de bedrijfsautoverzekering

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 

Vergoedt alleen schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen of aan andermans spullen toebrengt: 

  • schade die met uw bedrijfsauto aan anderen wordt veroorzaakt; 

  • schade met uw bedrijfsauto aan bedrijfsgebouwen die u in gebruik heeft; 

  • schade door op uw bedrijfsauto opgebouwd materieel. 

Beperkt Casco (WA+) 

Vergoedt niet alleen schade die u aan anderen toebrengt (WA), maar ook sommige schade aan uw eigen bedrijfsauto. Denk hierbij aan ruitschade of schade die ontstaat door: 

  • brand en ontploffing; 

  • diefstal en inbraak; 

  • storm, hagel en overstekende dieren. 

Volledig Casco (All Risk) 

De meest volledige dekking om uw zakelijke auto te verzekeren op uw eenmanszaak. 

  • Deze bedrijfsautoverzekering vergoedt naast WA ook alle schade aan uw eigen auto. Hiermee verzekert u uw bedrijfsauto optimaal. 

Aanvullende verzekering nodig voor de (bestel)auto van uw eenmanszaak? 

Dan bent u bij Univé aan het juiste adres. Naast de drie basisdekkingen kunt u namelijk kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen, zoals de Inzittendenverzekering, Rechtshulp verkeer, Nieuwwaarderegeling of Pechhulp. Zo stelt u uw ideale bedrijfsautoverzekering zelf samen. 

Lees meer over deze aanvullende verzekeringen.

Online de (bestel)auto voor uw eenmanszaak verzekeren 

Een verzekering afsluiten bij Univé is heel eenvoudig. Klik op de knop ‘Premie berekenen’, vul uw kenteken en aanvullende gegevens van de auto en uw eenmanszaak in, inclusief autogebruik, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en uw schadevrije jaren. Daarna ziet u direct wat de premies zijn voor de drie dekkingen en de aanvullende verzekeringen in uw situatie. Onderaan de berekening staat de maandpremie. Deze wordt anders wanneer u een andere optie kiest. 

Kies uw gewenste verzekering en de auto van uw eenmanszaak is snel verzekerd! 

Vragen? Of liever persoonlijk contact? 

0592 349 649