Ga naar inhoud

Gereedschappen uit bedrijfsauto gestolen

De gereedschappen die in je bestelbus liggen zijn veel geld waard. Bij een bedrijfsautoverzekering met WA+ (Beperkt Casco) of All Risk (Volledig Casco) dekking is de schade aan je bedrijfsauto door inbraak verzekerd. Maar de goederen en gereedschappen die uit je bedrijfsbus worden gestolen niet.  

Ben ik verzekerd voor diefstal van gereedschappen uit mijn bedrijfsauto? 

Met de WA+ (Beperkt Casco) en All Risk (Volledig Casco) bedrijfsautoverzekering ben je verzekerd tegen diefstal van je bedrijfsauto en de auto-onderdelen. Ook ben je verzekerd voor schade aan je bedrijfsauto door inbraak. Diefstal van goederen en gereedschappen die je vervoert, is niet standaard meeverzekerd. Het is wel mogelijk om hier een aparte verzekering voor af te sluiten: de Eigen vervoerverzekering. Met de Eigen vervoerverzekering zijn de gereedschappen die in je bedrijfsauto of bestelauto liggen altijd verzekerd tegen schade en diefstal.  

Wat vergoedt de Eigen vervoerverzekering? 

Met de Eigen vervoerverzekering ben zijn de goederen en gereedschappen in je bedrijfsauto dag en nacht verzekerd tegen schade door: 

  • Brand en ontploffing 

  • Een ongeval 

  • Vallen tijdens laden en lossen 

  • Diefstal 

  • Een andere oorzaak van buitenaf 

Je kunt bij het afsluiten van de Eigen vervoerverzekering kiezen voor een verzekerd bedrag van € 5.000, € 10.000 of € 15.000. Dit bedrag kun je na het afsluiten ook nog wijzigen.  

Voor wie is de Eigen vervoerverzekering? 

De Eigen vervoersverzekering kun je voor verschillende bedrijfsauto’s afsluiten: 

Je kunt de verzekering in één keer afsluiten voor al je bedrijfswagens.  

Je gereedschappen verzekeren tegen diefstal  

Met de Eigen vervoerverzekering zijn de goederen en gereedschappen die je vervoert verzekerd tegen diefstal. Heb je je bedrijfsauto al bij Univé verzekerd? Dan profiteer je van pakketkorting op je premie bij het afsluiten van je Eigen vervoerverzekering. Vanaf twee verschillende soorten schadeverzekeringen ontvang je namelijk korting op je premie. Deze pakketkorting kan oplopen tot maximaal 10%.  

Sluit je Eigen vervoerverzekering af