Ga naar inhoud

Inboedelverzekering berekenen

Wilt u een inboedelverzekering afsluiten? Erg verstandig: daarmee is uw inboedel verzekerd tegen schade door brand, storm, diefstal, neerslag en lekkage, en ook door rook en schroeien. Maar wat betaalt u voor zo’n inboedelverzekering? Lees hier hoe u de premie voor uw inboedelverzekering kunt berekenen. 

Premie inboedelverzekering berekenen 

Wilt u weten hoe hoog de premie van uw spullen uitvalt? Dit hangt deels af van de waarde van uw inboedel en van waar u woont. Als u in huis dure meubels en exclusieve merkkleding heeft, is uw inboedel meer waard dan als u meer bescheiden bezittingen heeft. En als u in een stedelijk gebied woont, heeft u bijvoorbeeld een hoger risico op inbraak en diefstal van uw inboedel dan in een landelijk gebied. Dit resulteert in een hogere premie. Wilt u weten hoe hoog uw premie precies wordt met een Univé inboedelverzekering? Bereken dit gemakkelijk online met onze handige rekentool. 

Bereken uw premie

Welke soorten inboedelverzekering zijn er? 

U heeft bij Univé de keuze uit verschillende dekkingen voor uw inboedelverzekering. Hoe hoog uw premie per type inboedelverzekering uitvalt, kunt u bij ons ook online berekenen. Lees hieronder wat de verschillende dekkingen in het kort inhouden en bereken uw premie per dekking.

  • Inboedel Basis

Met de verzekering Inboedel Basis is uw inboedel verzekerd tegen schade door brand, storm, diefstal, neerslag en lekkage, rook en schroeien. Schade door vallen of stoten of een ongelukje in huis is niet verzekerd. 

Bereken uw premie

  • Inboedel All Risk

Ook met Inboedel All Risk is uw inboedel verzekerd tegen schade door brand, storm, diefstal, neerslag en lekkage, rook en schroeien. Ook schade door vallen of stoten of een ongelukje in huis is meeverzekerd. 

Bereken uw premie

  • Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking

De verzekering Inboedel All Risk met Buitenshuis dekking verzekert uw inboedel tegen schade door schade door brand, storm, diefstal, neerslag en lekkage, rook en schroeien. Daarnaast is schade door vallen of stoten of een ongelukje in huis meeverzekerd. Bij deze verzekering zijn uw spullen niet alleen in en om uw huis verzekerd, maar ook buitenshuis. 

Bereken uw premie

Kostbaarhedenverzekering bij uw inboedelverzekering 

Het kan zijn dat u spullen hebt van een hogere waarde dan een gewone inboedelverzekering dekt. Bijvoorbeeld sieraden, unieke kunstwerken of een duur horloge. Sluit dan bij uw inboedelverzekering ook een kostbaarhedenverzekering af. Daarmee zijn belangrijke spullen, zoals uw gehoorapparaat of gitaar, wereldwijd goed verzekerd. Let op: deze verzekering kunt u niet los afsluiten, maar alleen als u al een inboedelverzekering van Univé heeft.

Premie berekenen

Heeft u vragen over inboedelverzekering berekenen? 

Voor vragen over het berekenen van de premie van uw inboedelverzekering kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.