Ga naar inhoud

Aanvullend te verzekeren voor je inboedel

De inboedelverzekering van Univé kun je naar wens uitbreiden. Je hebt de keuze om je inboedel aanvullend te verzekeren met:

Buitenshuis dekking

Als je de deur uitgaat, neem je soms zaken van huis mee. Wat als die juist dán beschadigd raken of gestolen worden? Je kunt de Univé Inboedelverzekering uitbreiden met een Buitenshuis dekking. Je spullen zijn dan overal in Nederland tot € 2.500 verzekerd. Zijn je bezittingen meer waard of wil je ook buiten Nederland verzekerd zijn? Kies dan voor de Kostbaarhedenverzekering van Univé.

Ruitbreukdekking

Met de Ruitbreukdekking zijn gebroken glazen in ramen (ook glas in lood) en bijvoorbeeld gebroken (douche)deuren verzekerd. Als een ruit in jouw woning gebroken is, bepaal je zelf of wíj de schade voor je regelen of dat je zelf de ruit laat herstellen. In dat laatste geval betalen wij de vervangingskosten aan jou. De schade wordt vergoed op basis van de vervangingskosten.
Huur je een huis? Dan zijn de ruiten vaak al verzekerd via de verhuurder.

Mobiele Elektronica dekking

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de aanvullende dekking Mobiele Elektronica zijn kleine apparaten, zoals je telefoon of e-reader, in heel Nederland verzekerd. Met deze dekking op je inboedelverzekering hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte schade, zoals vallen en stoten, aan kleine mobiele apparatuur. We begrijpen de waarde van je mobiele elektronische apparaten en bieden je een vangnet voor het geval er tóch iets misgaat. 

Premie berekenen inboedelverzekering

Documenten en voorwaarden