Ga naar inhoud

Aanvullend te verzekeren voor uw inboedel

De inboedelverzekering van Univé kunt u naar wens uitbreiden. U heeft de keuze om uw inboedel aanvullend te verzekeren met:

Aanvullende Buitenshuisdekking

Als u de deur uitgaat, neemt u soms zaken van huis mee. Wat als die juist dan beschadigd raken of gestolen worden? U kunt uw Inboedelverzekering All Risk uitbreiden met een Buitenshuisdekking. Uw spullen zijn dan overal in Nederland tot 2.500 euro verzekerd. Voor een aantal zaken, zoals laptops en sieraden, geldt een maximaal verzekerd bedrag van 500 euro. Zijn uw bezittingen meer waard of wilt u ook buiten Nederland verzekerd zijn? Kies dan voor de Kostbaarhedenverzekering van Univé.

Ruitbreukdekking

Met de Ruitbreukdekking zijn gebroken glazen in ramen (ook glas in lood) en bijvoorbeeld gebroken (douche)deuren verzekerd. Als een ruit in uw woning gebroken is, bepaalt u zelf of wíj de schade voor u regelen of dat u zelf de ruit laat herstellen. In dat laatste geval betalen wij de vervangingskosten aan u. De schade wordt vergoed op basis van de vervangingskosten. Deze dekking is trouwens standaard inbegrepen bij de Opstal All Risk.
Huurt u een huis? Dan zijn de ruiten vaak al verzekerd via de verhuurder.

Bereken direct uw premie

Documenten en voorwaarden