Ga naar inhoud

Cascoverzekering

Wilt u niet alleen schade verzekeren die u aan anderen toebrengt met uw auto? Kies dan voor een cascoverzekering (beperkt of volledig) van Univé. Daarmee verzekert u ook ruitschade, stormschade, diefstal en brandschade aan uw eigen auto. En zelfs aanrijdingsschade, als u voor All Risk kiest.

Regel het gemakkelijk en snel binnen 2 minuten

  • Snelle afhandeling bij schade
  • Tot 80% no-claimkorting
  • Vervangend vervoer bij schade

Wat is een cascoverzekering?

Een cascoverzekering betekent dat u niet alleen verzekerd bent voor schade die u met uw auto aan anderen en hun eigendommen toebrengt. U krijgt ook schade aan uw eigen auto vergoed. In welke mate dat is, is afhankelijk van het type verzekering.

Twee van de drie soorten autoverzekering van Univé zijn cascoverzekeringen, WA-Plus (beperkt casco) en All Risk (volledig casco). Hieronder ziet u wat het verschil is.

Aanvullende verzekering voor uw auto

U kunt de cascoverzekering uitbreiden met de volgende dekkingen.

Voorwaarden van onze cascoverzekering

Alle documenten bij uw Univé autoverzekering vindt u hier.

Meer weten over de cascoverzekering

Lees o.a. over onze tweede-autokorting, eigen risico en de groene kaart.

Heeft u uw auto nieuw gekocht? Dan heeft u bij een cascoverzekering van Univé het eerste jaar een nieuwwaarderegeling. Deze kunt u verlengen tot 3 jaar. U krijgt dan de nieuwwaarde uitgekeerd bij diefstal of total loss.

Heeft u een cascoverzekering van Univé? Dan krijgt u een papieren versie van de groene kaart toegestuurd. Dit is een internationaal verzekeringsbewijs voor uw auto. De digitale groene kaart vindt u in Mijn Univé of de Univé App.

Bent u benieuwd naar auto-onderhoudstips van Univé of wilt u gewoon graag meer lezen over auto's? Kijk dan eens op de inspiratiepagina op onze site.

Standaard heeft een cascoverzekering bij Univé een eigen risico van € 100,- voor elke schade aan uw eigen auto en bij het vervangen van een ruit. Heeft u liever een hoger of lager eigen risico? Dat is mogelijk, maar zorgt wel voor een andere autopremie.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over cascoverzekeringen

Verzekeringen bij uw cascoverzekering

Verzekeringen die voor u ook interessant kunnen zijn.

Kies voor een cascoverzekering van Univé