Ga naar inhoud

Uw autoverzekering afsluiten in 5 minuten

Wilt u uw auto online verzekeren voor een lage premie? Bereken dan razendsnel de premie van uw autoverzekering en sluit direct online af. U kunt vaak direct verzekerd de weg op.

Bereken uw voordelige autoverzekering

Binnen 1 minuut weet u hoe voordelig de autoverzekering van Univé voor u is.  Start de online premie berekening en vul in:

  • Het kenteken,
  • gegevens van de bestuurder,
  • het aantal km dat u per jaar rijdt
  • en uw opgebouwde schadevrije jaren in.

Dan ziet u direct de premie van de WA-, WA Plus- en All Risk dekking voor uw auto. Aan elke autoverzekering hangt een ander prijskaartje, afhankelijk van de dekking.

Wilt u hulp bij het kiezen van de best passende autoverzekering voor u? Doe dan de gratis AutoCheck.

Online auto verzekeren met keuze aanvullende dekkingen

U kunt uw verzekering zo compleet maken als u zelf wilt. Zo heeft u de keuze uit de volgende aanvullende dekkingen:

•             inzittendenverzekering om uw passagiers en uzelf goed te verzekeren,

•             pechhulp voor 24 uur per dag hulp bij pech onderweg,

•             rechtshulp verkeer voor deskundige juridische hulp bij schade of problemen met uw auto.

U kunt ook kiezen voor garantie van de aanschafwaarde. Hiermee krijgt u tot 3 jaar na aankoop de aanschafwaarde van uw auto vergoed bij total loss of diefstal.

Met autoschade kunt u terecht bij één van de herstelbedrijven die Univé voor u heeft geselecteerd. Wilt u liever zelf kiezen waar u de schade laat herstellen? Kies dan voor eigen keuze schadeherstelbedrijf.

Bij onze autoverzekering zijn de accessoires zijn tot € 3.000,- gratis meeverzekerd. Maar zijn de accessoires op uw auto meer waard, kies dan een hoger verzekerd bedrag.

Goedkope autoverzekering afsluiten door een hoger eigen risico te kiezen

Door het standaard eigen risico van € 100,- te verhogen wordt uw autoverzekering goedkoper. Maar u kunt wel voor hogere kosten komen te staan als u schade rijdt.

Het eigen risico voor ruitvervanging blijft altijd € 100,-. Voor ruitreparatie is er geen eigen risico.

Korting voor voordelige autoverzekering

U kunt fors besparen op uw autoverzekering.  Want hoe meer schadevrije jaren u heeft opgebouwd, hoe hoger de no-claimkorting. Dat kan oplopen tot maar liefst 80% korting op de autopremie. Heeft u nog geen schadevrije jaren opgebouwd, dan is de korting 50%.

Bent u aangesloten bij een bedrijf of organisatie waarmee Univé afspraken heeft gemaakt? Dan kunt u collectieve korting op de autoverzekering krijgen.

Meer korting met Veilig-op-weg

Univé beloont veilig rijgedrag met maximaal 10% korting. In de Univé app kunt u de gratis dekking Veilig-op-weg aan zetten. Hiermee kunt u korting verdienen op de autoverzekering en helpt u mee aan verkeer veiliger te maken.

Direct online autoverzekering afsluiten

Heeft u uw premie berekend? En bevalt die u? Dan kunt u in één  moeite door uw auto online verzekeren. U vult nog een paar gegevens in, beantwoordt enkele vragen en bent binnen 5 minuten verzekerd. Vaak kunt u dan direct verzekerd de weg op.

Sluit nu uw autoverzekering af