Online uw autoverzekering afsluiten

Wilt u uw auto direct verzekeren voor een lage premie? Bereken dan razendsnel online de premie van uw autoverzekering en verzeker aansluitend uw auto. En bent u achteraf toch niet tevreden? U heeft altijd 14 dagen bedenktijd.

Sluit nu uw autoverzekering af

Bereken eerst in 2 stappen uw autopremie

Nadat u een paar gegevens heeft ingevuld, krijgt u direct de premie van uw autoverzekering te zien. Die is o.a. gebaseerd op de waarde van de auto, de leeftijd en de woonplaats van de bestuurder en het aantal gereden kilometers per jaar. Heeft u schadevrije jaren opgebouwd, dan levert dat een mooie korting op die kan oplopen tot 80%.

U kiest daarna de verzekering die het beste bij u past: een WA-, WA Beperkt casco- of All Risk-verzekering. Aan elk hangt een ander prijskaartje, afhankelijk van de dekking.

Korting op uw autopremie

U kunt fors besparen op uw autoverzekering.  Want hoe meer schadevrije jaren u heeft opgebouwd, hoe hoger de no-claimkorting. Dat kan oplopen tot maar liefst 80% korting op de autopremie. Heeft u nog geen schadevrije jaren opgebouwd, dan is de korting 50%.

Bent u aangesloten bij een bedrijf of organisatie waarmee Univé afspraken heeft gemaakt? Dan kunt u collectieve korting op de autoverzekering krijgen.

Direct voor uw auto een verzekering afsluiten?

Heeft u uw premie berekend? En bevalt die u? Dan kunt u in één  moeite door uw auto online verzekeren. U vult nog een paar gegevens in, beantwoordt wat vragen en bent binnen 5 minuten verzekerd. Vaak kunt u dan direct verzekerd de weg op.

Bereken nu uw autopremie